PRIVLAČE NEVOLJE KAO MAGNET! Top lista NAJOPASNIJIH znakova – Treba ih IZBEGAVATI kad su BESNI!

PRIVLAČE NEVOLJE KAO MAGNET! Top lista NAJOPASNIJIH znakova – Treba ih IZBEGAVATI kad su BESNI!

8 Augusta, 2018 Off By luca
Poželjno je da ne ulazite u sukob sa njima!

Neki ljudi privlače probleme kao magneti, a neki ih nose sa sobom poput prtljaga. Bilo da je reč o otrovnom ponašanju, zavisnosti od kontrole ili daru za stvaranje problema, neki znakovi su jednostavno talentovani za to.

Škorpija

Vrlo su samouvereni, strastvene vođe i veliki zavisnici od kontrole. Lako se probijaju na pozicije na kojima imaju moć nad drugima i jednom kad do njih dođu, teško će ih pustiti. Takođe, naginju agresivnom ponašanju kad se osećaju ugroženo, a kad im odgovara, sposobni su da se pritaje i čekaju pravu priliku za napad. Često se kaže da su Škorpije veoma manipulativne, sarkastične, što uz već navedene osobine zna biti pogubno za ljude u njihovoj okolini. Ove karakteristike su razlog zašto je Škorpija najopasniji znak od svih.

Lav

Lav ima vrlo dominantnu ličnost, koja često prelazi u aroganciju. To je posledica toga što su često u centru pažnje. Ljudima oko sebe su neodoljivi, zahvaljujući tome što znaju da se zabavljaju, opušteni su i uvek poletni, a taj magnetizam lako prenose i na druga polja života. To ih čini vrlo opasnim. Međutim, kad se osećaju izdanim, provešće mnogo vremene tiho proučavajući svoju žrtvu. S dobijenim informacijama u većini situacija će njihova kazna jako zaboleti žrtvu jer će ih pogoditi u najosetljiviju tačku.

Nastavak na sledecoj  strani..

Stranice: 1 2