On te NIKAD nece povrediti: Ovaj Zodijak SPONTANO voli, i UZIVA u zivotu!

On te NIKAD nece povrediti: Ovaj Zodijak SPONTANO voli, i UZIVA u zivotu!

9 Jula, 2018 Off By luca

Vage jedan dan obećavaju jedno a drugi drugo, Rakovi svaku kritiku doživljavaju lično, a prevrtljivi Blizanci partnera znaju da zakinu za nežnost i pažnju,pise /24sata.hr/

Kad u vezi ili braku nešto zaškripi, mnogi ne žele da uvide koliko su greškama i lošim ponašanjem prema partneru pridoneli napetostima u odnosima. Treba imati hrabrosti da se pogledate u ogledalo istine i da se suočite sa svojim slabostima. Neki od nas su nagli, drugi principijelni, treći previše posesivni…

Sve su to osobine koje mogu biti podnošljive ako ih možemo kontrolisati, ali ako pređu u krajnost, naše ponašanje može ozbiljno ugroziti odnos s partnerom. Često očekujemo da druga strana popušta i prilagođava se našim potrebama, ali to nije dovoljno za sreću udvoje. Možda će vam astrološki kritički osvrt na vaše i partnerove najčešće greške i propuste pomoći da poboljšate ljubavne odnose.
Ovnovi su slepi za partnerove 
potrebe

Ovnovi znaju da budu egocentrični i nedovoljno tolerantni prema voljenoj osobi. Partneru teško priznaju da je u pravu, a to ga može povrediti i učiniti da se oseća neravnopravnim. Ovnovi misle da, kad njih nešto zanima, to jednako zanima i partnera ili, ako nešto sami žarko žele, da to i partner mora jako da želi. Katkad su slepi za želje voljene osobe ili nemaju strpljenja.

Zbog nagle i kapriciozne prirode pre će se posvađati nego mirno saslušati šta partner želi da im kaže. Kad ne bi bili toliko sebični i kad bi bili tolerantniji, sklad bi sigurno bio veći. Ne nasedajte na njegovu potrebu da u prepirci isteruje mak na konac. Tad ga je najbolje pustiti na miru. Mrko će vas gledati ako mu se stalno suprotstavljate i besramno pobijate njegove tvrdnje. Muškarac ovog znaka trudiće se da izbegava sve oblike sladunjavih tradicionalnih manifestacija pa pokušajte razumeti njegov inovatorski duh i zanesenost nekom idejom. Ne sputavajte ga, Ovan je znak akcije.

 

 

 

Bikovi se ugnezde u bračnu rutinu

Bikovi se u dugim vezama prebrzo ulenje. S vremenom, a da toga nisu ni svesni, odnos postaje monoton. Kad se jednom ugnezdi u rutinu, teško ga je naterati da se pomakne. Takvo ponašanje očekuje i od partnera, ali ako on voli društvo i izlaske, Bikova sebičnost i inercija mogu narušiti odnos. Zbog materijalističkih pogleda na život nema puno sluha za emotivnog partnera, koji bi možda bio srećniji uz više nežnosti nego uz Bikove skupe darove.

Greši jer smatra da partnera više ne treba da šarmira ili da ga izvede u društvo nego misli da su miran život i bogata trpeza dovoljni. Provodi puno vremena i troši mnogo novca na uređivanje ljubavnog gnezda. Kako mu je to velik užitak, ne prigovarajte mu da se rasipa jer svaki Bik voli stvarati konkretne vrednosti. Iako su vrlo posesivni, Bikovi to ne podnose kod partnera. Stoga se nemojte hvaliti bivšim vezama niti se okrećite za pripadnicima suprotnog pola. Ne brzajte Bika u odlukama, spor je i dugo razmišlja. Žene ne podnose kad im kritikujete kuhanje ili majčinsku ulogu
Blizanci su 
ironični

Njihova prevrtljiva narav velika je prepreka u ostvarenju stabilne veze. Brzopleti su i nestrpljivi, pa partneru često ne dopuste da završi misao nego ga odmah prekidaju i počinju razgovor o nečemu trećem. Iako se tim Merkurovim ljudima mora priznati lucidnost i naglašeni intelektualni kapaciteti, većina ih je ironična i vole da budu mentalno nadmoćniji od partnera, kojem spočitavaju mane ili greške, a svoje ne vide. Znaju da budu hladni i proračunati, pa druga strana može biti zakinuta za nežnost.

Kako im u ljubavi glavni izazovi nisu erotika i odnos nego duhovit razgovor, ceniće partnera dok god ima živaca da ga slušaju. Nemojte ga intelektualno podcieniti jer to neće zaboraviti. Pogrešićete ako tu astrološku lutalicu vežete uz kuću. Treba mu društvo i, dok god to možete tolerisati, s vama će biti srećan. Ljubomoru zaboravite, još se nije rodio Blizanac koji je može “probaviti”. Ženu ovog znaka tretirajte kao ravnopravnog partnera ili će nastati problemi.

 

 

Pustite ih da slede svoj tempo jer oni nisu pristalice sistemskog rada nego trenutne inspiracije.

Rakovi partnera guše emocijama

Emotivni Rakovi stalno traže dokaze ljubavi, pa partneru mogu postati dosadni. Njihova je uvredljiva priroda nešto što bi se uz malo samokontrole moglo dovesti u red, ali zbog preterane osetljivosti svaku kritiku doživljavaju lično.

Rak zna da se danima ljuti i ne razgovara s partnerom dok ovaj treba da nagađa čime ga je uvredio. Kad bi više komunicirali i otvorenije iznosili šta im smeta, a manje se osećali uvređenima, bilo bi manje nesporazuma. Vrlo su štedljivi, ali kako u tome znaju da preteruju, mogu postati cepidlake i kontrolisati partnerove izdatke. Senzibilni su pa nemojte biti grubi i netaktični jer to preziru. Ne podcenjujte i ne govorite da je loš roditelj ili da ne zna s decom jer vam to neće zaboraviti. Rakovu štedljivost ne nazivajte škrtošću. Kako je romantičan, ni u ludilu nemojte dopustiti da vidi vašu nezainteresovanost dok se on trudi da probudi uspomenu na vaše upoznavanje.

 

 

 

Lavovi vole da ponižavaju i naređuju

Ponosni Lavovi “pate” od odsutnosti samokritike i zato, kad nešto krene nizbrdo, gotovo će uvek okrivljavati partnera. Greši kad očekuje da ga partner u svemu mora podržavati i diviti mu se, a nije svestan da nije savršen. U porodičnom životu voli da je njegova reč zadnja, a kako voli da naređuje, partner se može osećati neravnopravnim. Lavovi znaju biti prepotentni i samodovoljni, mogu postati vrlo gordi, razdražljivi i protivurečni, pa odbijaju dobronamerne savete.

Partnera zna da ponizi kako bi se osećao važnijim pa se voljena osoba zaista može osećati jako loše. Bez obzira na pol, nikad Lava nemojte kritikovati pred ljudima. Ako treba da rešite nesporazum, to učinite u četiri oka. U suprotnom ćete na sebe navući njegov bes. Svi Lavovi imaju velik ponos i egocentrični su pa teško podnose kritiku. Njima ste idealni ako znate da popuštate i u pravom trenutku date kompliment.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3 4