Zaviri u svoju BUDUCNOST: Horoskop  buducnosti OTKRIVA sve!

Zaviri u svoju BUDUCNOST: Horoskop buducnosti OTKRIVA sve!

9 Jula, 2018 Off By luca

Ova analiza dobro će doći i onima koji planiraju da provedu život s nekim. Osobine tipične za neki astrološki znak u mladosti, npr. kad se udajete ili ženite s nekim, ponekad se mogu pretvoriti u svoju suprotnost pod stare dane. Zato pažljivo birajte partnera (partnerku) i pogledajte šta možete očekivati u budućnosti.

OVAN

Mladi Ovnovi svojim roditeljima ne daju mira. Ovo su deca puna života i uvek u akciji. Spremni na sve vrste vratolomija neretko zarade i poneku povredu. Zanima ih sve, ali pre svega život. Neće čekati da se upuste u ono što ih privlači, pa je bolje da se prema njima bude maksimalno otvoren.

Mogu naglo srljati u brak ili ga večno izbegavati jer im ideja braka nije uvek sasvim jasna. Individualci po prirodi, uvek će svojoj ženi ili mužu pripremati različita iznenađenja i niz uzbuđenja. S njima je život dinamičan i nikad dosadan.

Pod stare dane mogu nastaviti da slede ovakav ritam, ali problemi nastaju ako im zdravstveno stanje i godište to više ne dopuštaju. Teško da mogu voditi miran uhodan život i ako im nedostaje sportskih aktivnosti ili sličnih uzbuđenja, mogu postati pravi gnjavatori. Ako mogu, do poslednjeg trenutka svog života baviće se sportom, a vi ćete morati da ih sledite svidelo se to vama ili ne. Ne možete li, oni će krenuti u avanturu ili planinu sami, bez vas.

 

 

BIK

Deca Bikovi su mazna i komotna. Slaba su na slatkiše i sklona ići linijom manjeg otpora. Znaju se dodvoriti i šarmom osvojiti. Ako žive u dobrim materijalnim uslovima, srećna su. Ako žive u siromaštvu, njihovo djetinjstvo biće zapamćeno kao posebno mučan period.

Brak sklapaju uglavnom iz ljubavi ili zbog materijalnih interesa. Posed im je jednako važan kao i voljena osoba. Izbegavaće brak s osobom slabijeg materijalnog stanja. Vole uživati u životu i prizemljenim užicima.

Ako su svoje bogatstvo povećali tokom života, starost će provoditi uživajući u njemu. Nisu spremni da dele pod svaku cenu, odnosno ako bi to njih oštetilo. Ukoliko se zateknu u oskudici, mogu postati starci puni gorčine i nezadovoljstva.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3