ONI SU KAO VATROMET: Ovo su horoskopske KOMBINACIJE koje su prava fabrika hemije i STRASTI!

ONI SU KAO VATROMET: Ovo su horoskopske KOMBINACIJE koje su prava fabrika hemije i STRASTI!

30 Jula, 2018 Off By luca
Tako dobri zajedno.

Ukoliko ste se pitali da li ste vi i vaš partner idealna kombinacija e ovo je vreme za istinu. Ukoliko se ne pronađete na ovoj listi onda dobro pogledajte koga su vam to zvezde namenile, ukoliko u svom životu želite iskusiti strast i eksplozivnu hemiju.

 

Ovan i Vodolija

Kada su zajedno, ova dva znaka se fantastično provode. Vodolija i Ovan imaju isti avanturistički duh, te je njihov spoj savršen i u krevetu i van njega. Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, pogotovo ukoliko to rade kao tim. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom.

Bik i Rak

Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumeju! Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratak period im je potreban za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak umeju da cene svog partnera, pa će izgraditi vezu sa lakoćom i uživanjem.

Blizanci i Vodolija

Kada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu stvoriti osećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, kao i za Blizance, te im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i užele se svoje srodne duše. Vodolija i Blizanci ne mare za mišljenja drugih ljudi. Iz tog razloga, maksimalno će uživati i iskoristiti svaki momenat proveden u društvu partnera. Ova dva znaka imaju vrlo jaku vezu, bilo da je ona ljubavna, prijateljska ili poslovna

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2