Nedeljni horoskop od 30. jula do 6. avgusta 2018. godine

Nedeljni horoskop od 30. jula do 6. avgusta 2018. godine

30 Jula, 2018 Off By luca

Ovan

Ljubav

Ojačana pozicija Sunca koje se u drugoj polovini nedelje približava retrogradnom Merkuru u astrološkom polju ljubavi, donosi vam nove kontakte i poznanstva na kraćim putovanjima i preko društvenih mreža. Aspekti Venere, planete ljubavi koja inače upravlja vašim emotivnim životom, na nekom javnom skupu najavljuju susret sa harizmatičnom osobom.

Posao

Retrogradni hod vašeg vladaoca Marsa, pod uticajem retrogradnog Urana, planete neočekivanih situacija u polju posla, može da vam donese veliki novac, ako ste spremni da rizikujete. Ipak, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, 4. avgusta, klonite se nepotrebnih troškova i podizanja kredita.

Zdravlje

Čuvajte se povreda.

Bik

Ljubav

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi i posla, odgovara Bikovima rođenim u poslednjoj dekadi, koji na sastanku, stručnom predavanju ili seminaru mogu da upoznaju šarmantnu osobu. Na aprilske predstavnike vašeg znaka utiče retrogradni Uran, zbog čega ih očekuje turbulentan period na emotivnom planu.

Posao

Pozicija retrogradnog Merkura i Sunca, vladalaca astroloških kuća novca i privatnog biznisa, upozorava da budete oprezniji prilikom dogovora i potpisivanja ugovora o novim poslovima. Krajem perioda, u vreme poslednje Mesečeve četvrti u kući ličnosti, nemojte da dozvolite da vas bilo ko isporovocira.

Zdravlje

Promenite način ishrane.

Blizanci

Ljubav

Aspekti retrogradnog Marsa, simbola erotike i akcije, u prvoj polovini nedelje, upozoravaju da se klonite Ovnova, Škorpija i Jarčeva. Sredinom perioda, od Strelca dobijate poziv za izlazak. Mesečeva četvrt u astrološkom polju tajni, krajem sedmice, najavljuje mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata.

Posao

Vaš vladalac Merkur u prividnom hodu unazad, u kvadratu sa Jupiterom, upozorava da bi trebalo da povedete više računa o svojim izjavama i dokumentima. Aspekti Urana, simbola više sile, 4. avgusta, opominju da izbegavate rizične finansijske transakcije, ako se bavite nekretninama.

Zdravlje

Podložnost povredama.

Rak

Ljubav

Jedan ste od znakova, pored Škorpija i Riba, koji prati sreća i na emotivnom i na finansijskom planu. Pozicije Saturna i Urana, vladalaca astrološke kuće ljubavi, doprinose uspostavljanju stabilnijih odnosa sa partnerom. Ipak, izbegavajte Škorpije, Ovnove i Jarčeve, koji će želeti da vam po svaku cenu nametnu svoje mišljenje i stavove.

Posao

Retrogradni Merkur koji vlada poljem prepreka opominje da obratite pažnju na dokumentaciju, ugovore i sl. Inače, na predstavnike vašeg znaka najviše utiču Mesečeve faze, posebno konjunkcija poslednje četvrti i Urana, u kvadratu sa Marsom, 4. avgusta, kada treba da se klonite rasprava na poslu.

Zdravlje

Stomačni problemi.

Lav

Ljubav

Prelazak Sunca, simbola uspeha i društvene pozicije, preko vašeg znaka donosi vam priliv energije i vitalnosti, zbog čega će ove nedelje mnogi poželeti da se nađu u vašem društvu. Retrogradni hod Merkura, u vaš život može da privuče staru simpatiju ili nekoga sa kim ste nekada bili vrlo bliski.

Posao

Aspekt između Merkura i Jupitera, vladaoca astroloških polja novca i kreativnosti, odgovara umetnicima i sportistima. Krajem sedmice, u vreme poslednje Mesečeve četvrti, potražite pravni savet u vezi sa ugovorom koji nameravate da potpišete. Ako otvarate privatnu firmu, do kraja nedelje završite proceduru u vezi sa “papirologijom”.

Zdravlje

Rekreirajte se.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2