ONI SU STVARNO NAJBOLJI: Ovi znaci plene brojnim KVALITETIMA i oni mogu apsolutno sve!

ONI SU STVARNO NAJBOLJI: Ovi znaci plene brojnim KVALITETIMA i oni mogu apsolutno sve!

14 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

 

Drugi znak koji pleni brojnim kvalitetima i koji moze aspolutno sve je BIK:

 

Bikovi su osobe kojima je tako malo potrebno za srecu, bikovi su osobe kojima su za srecu potrebne sitnice, bikovima nije za srecu potrebno neko bogastvo, nisu im potrebni neki neverovatni uspesi, bikovi su osobe kojima je zaista veoma malo potrebno za srecu.

Bikove mnogi vole zbog njihove iskrenosti, kada je iskrenost u pitanju bikovi su sigurno najiskrenije osobe, bikovi uvek govore isitnu i od njih se uvek moze cuti samo istina.

Bikovi su takodje veoma hrabri, bikovi se ne plase nicega, samo sto bikovi svoju hrabrost ne pokazuju cesto, a to je zbog toga sto su bikovi skromni, hrabrost bikova se tek onda primeti kada oni zele da ostvare nesto sto bi moglo da donese srecu njhovim dragim osobama, upravo su u tim situacijama bikovi najhrabriji.

Bikovi su osobe koje prosto plene kvalitetima, bikovi prosto plene onim odlikama velikih ljudi, od bikova se uvek moze ocekivati, sem iskrenosti i veliko postenje i velika dobrota.

Bikovi su osobe koje su uvek tu, bikovi nikada ne napustaju svoje drage osobe, od bikova se uvek moze ocekivati pomoc i oni su tu za svoje drage osobe uvek i kada je tesko i kada nije, bikovi su osobe koje su verne zauvek.

Sposobnosti bikova su neogranicene, ne postoji nista sto bikovi uz pomoc svoje sposobnosti ne mogu ostvariti, za njih je samo nebo granica.

Zbog svega ovoga, kao i zbog mnogo drugih razloga bikove mnogi smatraju najboljim, a bikovi i jesu zasita najbolji, bikovi su osobe bez kojih zivoti svih nas ne bi bili isti.

Stranice: 1 2