RAK, LAV  i DEVICA: LJUBAVNI HOROSKOP za 16.avgust: Neko ce danas biti VAN SEBE OD SRECE!

RAK, LAV i DEVICA: LJUBAVNI HOROSKOP za 16.avgust: Neko ce danas biti VAN SEBE OD SRECE!

15 Augusta, 2018 Off By luca

 RAK

Vi danas previse ocekujete od vaseg partnera ako ste u vezi.Veoma ste emotivni i cini vam se da vam se svet raspada te zelite da vam se on posveti u potpunosti i da jedino o vama misli i jedino   za vas ima strpljenja.Evidentno je da vas on jako voli   i da  vam je posvecen ali je problem  u tome sto ste vi poceli da ocekujete previse jer on ne moze zbog vas da se odrekne nekih drugih stvari ili da    zapostavi svoje obaveze.Uzmite u obzir cinjenicu da vas on iskreno voli i da ovog puta vi zapravo preterujete.Vasa emotivnost je razlog za  sve,ali  danas morate shvatiti da to sto on ne provodi svo vreme sa vama ne znaci da vas on ne voli.

Umesto toga pokusajte da ga razumete i da mu pomognete u poslu i  jednostavno da mu dokazete da ga razumete. Nekada je to sasvim dovoljno.

Kada je rec o Rakovima koji su slobodni buduci da je jasno da cete danas biti emotivni,  danas je  najbolje da se posvetite sebi i druzenju sa prijateljima jer jednostavno necete moci da  podnesete dan sami.

Potrebno vam je necije drustvo i ljubav danas u svakom slucaju i dajte sve od sebe da to i dobijete i necete danas biti ni tuzni ni usamljeni.

LAV

Ako ste u vezi vi danas morate dobro da razmislite sta je ono sto zelite i sta je ono do cega vam je zapravo stalo.To je jedini nacin da resite svoje probleme i svoje  ciljeve ostvarite  na pravi nacin.

Vas partner u poslednje vreme dosta razmislja o vasoj buducnosti i on je siguran da je kraj vas pronasao svoju mirnu luku i da zeli da sa vama provede ostatak zivota ali vi danas morate da se zapitate sta je zapravo ono sto vi zelite.

Ako vam se cini da vase emocije nisu dovoljno jake da kraj njega zamisljate ostatak zivota onda morate   biti iskreni prema njemu i otvoreno mu to reci umesto da ga pustite da zivi u laznoj nadi.

Lavovi koji su slobodni bi danas preko zajednickih prijatelja mogli upoznati jednog Bika.Iako vam se on na prvi pogled nikako nece svideti  ako sebi dozvolite da  provedete neko vreme sa njim shvaticete oliko je ta osoba zapravo   zanimljiva i koliko vas je prevario vas prvi utisak.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2