OVAN, budite iskreni i otvoreni! RAK, očekuje vas veoma turbulentan period!

OVAN, budite iskreni i otvoreni! RAK, očekuje vas veoma turbulentan period!

7 Jula, 2019 Off By Jovana

OVAN

Osobe u ovom znaku zodijaka pravo je vreme da u potpunosti pokažete i dokažete svoje emocije. Kao i svoja osećanja koja su i više nego iskrena i snažna. Pre svega i voljena osoba to od vas očekuje. Apsolutno potpunu otvorenost i direktnost. Sada je pravo vreme da odnos ucinite znatno jacim i stabilnijim.

BIK

Jasno je da ste sada vi ti koji treba da dominira. Vaš šarm i harizma je nešto što ostavlja bez daha. Zato ukoliko vam se sviđa osoba iz vašeg okruženja reagujte. Pravo je vreme da dokažete i sebi da ste i dalje veoma osećajna i inspirativna osoba. Osoba koja uživa u emocijama.

BLIZANCI

Blizanci, pre svega raščistite stvari u svojoj glavi. Neophodno je da vama bude apsolutno jasno šta je to što želite za sebe. I više ste nego nostalgični io nestabilni. Više ni sami ne znate šta je to što vama odgovara i šta vas istinski motiviše i ispunjava. Zato u najkraćem roku dođite do ovih odgovora!

RAK

Osobe u ovom znaku zodijaka morate pre svega sve nedoumice da jasno rešite. Dolazi vam trenuci u kojima ćete pokazati značajnu nesigurnost i nepoverenje. Prosto u odnosu sa voljenom osobom nešto vam ne stoji kako treba. Imate osećaj da partner pokušava nešto da sakrije od vas.

LAV

Lav fokusirajte svoju pažnju i emocije na voljenu osobu. Nema potrebe da se opterećujete tema koje se vas u principu i ne tiču. Kao ni pojavama koje nemaju neki jak uticaj na vaš odnos. Stoga nemojte bezrazložno da gušite i zatvarate odnos. Odnos koji sasvim dobro funkcioniše.

DEVICA

Osobe u ovom znaku zodijaka ono što morate da zante jeste sledeće. Apsolutno bez ikakvog razloga se opterećujete i nervirate. Voljena osoba vam je istinski pokazala i dokazala svoju ljubav. Zato se opustite i uživajte. Iskrene i čiste emocije su ono što vas pokreće.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2