Ovi znaci ce shvatiti gde su pogresili i trazice oprostaj nekome kome su slomili srce!

Ovi znaci ce shvatiti gde su pogresili i trazice oprostaj nekome kome su slomili srce!

16 Januara, 2024 Off By luca

 

 JARAC

Znak ste koji je mogao da ima sve na svetu. Znak koji je voleo iskreno ali je stvar u tome sto je osoba kojoj ste dali svoje srce volela vise… Vama jeste bilo stalo ali niste bili spremni za sve ono sto je ta osoba zelela.

Nije tajna da je ona zelela pravu ljubav i sigurnost,a da vi prosto niste bili u stanju da uzvratite istom merom i to je ono sto moramo da kazemo. Sada vam je zao i sada svakako da zelite da vratite vreme ali to nece biti moguce.

Vrlo je moguce da su pred vama dani kada cete doneti neke vazne odluke i pokusati da ispravite ono sto mozete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   BIK

Kada neko cini dobro, njemu se dobrim i vrati. Isto je i sa onima koji cine lose. Vi ste znak koji je svestan toga da ste pogresili i da je sada doslo vreme da zbog toga ispastate.

Ono sto mozemo da kazemo jeste da slede dani za promene i dani tokom kojih ce doci do toga da se uverite da ste napravikli gresku… Da ste pogresili zato sto niste cuvali ljubav koju ste imali i osobu koja je bila spremna da sve ucini za vas i zbog vas.

Saznacete da je ta osoba krenula dalje,da je pronasla nekoga ko ce je voleti onako kako vi nikad niste. I da, to ce biti razlog da vase srce bude slomljeno. Kao da cete odjednom otvoriti oci  i pokusati da vratite vreme. Niste znali da cenite osobu koju volite, i nema nimalo sumnje da cete vi to i shvatiti u danima koji su pred nama.

Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da vam sada jedino ostaje da iz svega izadjete kao pobednik. Da naucite lekciju i da cuvate ljubav onda kada vas jednom sreca opet pogleda. Oprostaj ovog puta necete dobiti…

Stranice: 1 2