Ovu zenu zodijaka NE MOZES OSVOJITI POKLONIMA: Ona hoce samo PRAVU LJUBAV!

Ovu zenu zodijaka NE MOZES OSVOJITI POKLONIMA: Ona hoce samo PRAVU LJUBAV!

10 Septembra, 2018 Off By luca

Kada pricamo o zenama zodijaka svakako je da primetimo da se one itekako razlikuju i dok neke uzivaju u poklonima, lukuzu i slicnim stvarima postoje i one zene kojima je  iskreno stalo samo do toga  da budu voljene.Upravo takva je zena rodjena u znaku skorpije.Ona je jaka i samostalna zena koja ce  biti u stanju da radi svaki posao koji je posten i to samo zato da ne bi zavisila od muskarca. Dakle nju mozes da osvojis samo ako joj  budes partner i prijatelj ali iz dna srca,ako joj poklonis svoju paznju i svoje  vreme te ako joj das do znanja da je volis  i da od nje ocekujes jedino ljubav zauzvrat.

Postoje zene koje padaju na poklone koje im muskarci daruju ali zena rodjena u ovom znaku definitivno nije medju njima jer ona takve stvari  shvata vise kao uvredu i onda misli  da neko hoce da je kupi,a ona se jednostavno ne moze kupiti.

Muskarac koji zeli da osvoji srce zene rodjene u ovom znaku pre svega mora da bude iskren prema njoj.Mora da stekne njeno poverenje,da se jednostavno ona uveri da on prema njoj ima ozbiljne namere i da mu je stalo do toga da na njenom licu bude osmeh za sva vremena a ne da je iskoristi za jendu noc.Ona jednostavno nije jedna od takvih zena i upravo se zato smatra zenom koju je vrlo cesto nemoguce osvojiti.Ako se pitate zasto,to je zato sto je ona suvise dragocena i   jednostavno ljubav ne shvata kao zabavu. Njeno telo moze da ima samo onaj ko ima i njeno srce i zato sansa da se nekome da za jednu noc jednostavno ne postoji.No,moramo da kazemo da postoje zene koje zele   samo istinsku i cistu ljubav i skorpija je upravo jedna od njih.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2