Ovu zenu zodijaka NE MOZES OSVOJITI POKLONIMA: Ona hoce samo PRAVU LJUBAV!

Ovu zenu zodijaka NE MOZES OSVOJITI POKLONIMA: Ona hoce samo PRAVU LJUBAV!

10 Septembra, 2018 Off By luca

Nije lako zavesti zenu rodjenu u ovom znaku.Ona zeli da u muskarcu ima pre svega prijatelja,pa onda podrsku i oslonac.Zeli da zna da moze da mu se poveri i da ce je on razumeti.U stanju je da se obraduje zbog najmanje sitnice i zato se ona smeje od srca kada joj muskarac kupi cokoladu jer je za nju to dovoljan dokaz da je on mislio na nju.

Svaki skupi poklon ce ova zena odbiti zato sto je ona itekako mudra i sposobna da sve to sama sebi priusti.U tome i jeste njena car i u tome i jeste razlog i svrha njenog postojanja.Da ljudi odnosno muskarci oko nje shvate da  nju nije lako dobiti jer ce time nauciti  i da je cene na pravi nacin.

Ako ovu zenu prevaris sanse da ti oprosti ne postoje zato sto ona dobro zna da onaj ko te voli te nikad nece slagati,kamoli se dati drugoj zeni te ako dodje do toga da oprosti jednom to ce znaciti da tom muskarcu daje sansu da je povredi i drugi put samo sto ce tada mnogo vise boleti.

Ona je zena koja itekako ceni sebe i zena koja zna koliko vredi.Njena ljubav nije na prodaju ali ako uspes da je osvojis sitnicama znaj da ces imati njeno srce u svojim rukama.

Stranice: 1 2