PLAMEN NJIHOVE LJUBAVI CE SE USKORO UGASITI: Ove znakove uskoro ocekuje LJUBAVNI KRAJ!

PLAMEN NJIHOVE LJUBAVI CE SE USKORO UGASITI: Ove znakove uskoro ocekuje LJUBAVNI KRAJ!

August 15, 2018 Aus Von Pleomax993

Ljubav je ono sto nam najvecu srecu donosi, ali isto tako i ono sto moze da nam donese neopisivu tugu, a zvezde ovoga puta otkrivaju pripadnicima ova DVA znaka da ih uskoro ocekuje velika tuga, zvezde otkrivaju da ih ceka ljubavni kraj…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koga uskoro ocekuje LJUBAVNI KRAJ je DEVICA:

 

Device su osobe koje i pored svog truda, pored zelje, pored borbe za ljubavni uspeh obicno ne uspevaju da se izbore za ljubavnu srecu.

Device su osobe koje su zbog ljubavi spremne na sve, a ona osoba koja je sa devicom u vezi je uvek srecna i nasmejana, a naravno da joj to omoguci devica svojim postupicima.

Medjutim iako je to tako, device uskoro ocekuje nesto veoma lose, zvezde otkrivaju devicama da ih uskoro ocekuje velika tuga, zvezde otkrivaju devicama da ih uskoro ocekuje ljubavni kraj.

Uskoro u zivotima devica pocinje period tokom kojeg ce saznati pravu istinu o svom partneru, njihova voljena osoba ce tokom tog perioda ciniti brojne pogresne postupke, a svi ce ti postupci devicama samo tugu donositi.

U pocetku ce device prastati voljenoj osobi, one ce se nadati promeni voljene osobe, ali posle ljubavne izdaje koja device ocekuje, one ce se odluciti za ljubavni kraj, jednostavno one nece zeleti vise  da svoje dragoceno vreme trose na osobu koja se nikada nece promeniti, devicama ce biti tesko da donesu tu bolnu odluku, ali ce one na kraju to morati da ucine, jer ce shvatiti da nikada sa njhovim partnerom ne bi bile srecne.

Device uskoro ocekuje nesto veoma tesko, plamen ljubavi devica ce se ugasiti, device uskoro ocekuje ljubavni kraj, upravo to otkrivaju zvezde.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2