Poklonili su srce pogresnoj osobi:Ovim znacima sledi raskid ili izdaja!

Poklonili su srce pogresnoj osobi:Ovim znacima sledi raskid ili izdaja!

September 16, 2022 0 Von dea

Nema coveka koji nekada nije svoje srce i svoju ljubav dao onima koji to ne zasluzuju…

 

 STRELAC

Vama je jasno da osoba za koju se borite ne zasluzuje sve sto za nju cinite. Ona je prosto neko ko vas je nebrojeno mnogo puta povredio ali je stvar u tome da nikada niste izgubili veru u ljubav. Da nikada niste prestali da se nadate da ce ta osoba umeti da vas voli, da ce se promeniti. I sada ste ponovo sa njom i ponovo cinite sve sto mozete samo kako ne bi ste digli ruke od te ljubavi. Jer, volite. Ali, ovog puta, ta osoba ce uraditi nesto preko cega necete moci da predjete.

Mnogo ste puta zbog nje plakali ali sada ce prosto da uradi nesto sto niko na svetu ne moze da oprosti, pa samim tim ni vi. Slomice vam srce. Ako ste sada u vezi imajte na umu da nije nemoguce cak ni da vas prevari. Naravno da ce vam ovo pasti najteze, da necete znati kako da podnesete sve to.. Ali, to je ono sto je za vas najbolje, ma kako da vam se cinilo… Znate li zasto? Jer, kada vam ovog puta na delu dokaze da ne zasluzuje vasu ljubav, vi cete prosto odluciti da je kraj. I konacno cete skupiti snagu da krenete dalje. Necete joj vise dozvoliti da se igra sa vama.

Bice vam potrebno jako mnogo vremena da nakon svega nekome ponovo verujete. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da posle svake kise dodje Sunce. I vama ce doci osoba koja ce vam dokazati da je vredna ljubavi. Osoba koja ce vam vratiti veru…

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2