Ponosne, strastvene, teatralne: Otkrijte sve o ženama lavovima….

Ponosne, strastvene, teatralne: Otkrijte sve o ženama lavovima….

Juli 30, 2018 Off By luca

Kako bismo pobliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i „modno osvješten“ način upoznat ćemo svakog od znakova u jednom drugačijem svjetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo – donosimo vam svaki mjesec, a u srpnju otkrivamo kakve su žene lavovi.

 

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, zaigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku lava. Lako ćete „lavicu“ primijetiti u gomili – ona se najglasnije smije, ima najljepši osmijeh, a njezina samouvjerenost „frca“ na sve strane.

Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi.

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu s time lavica obožava biti u centru pažnje, što joj i lako uspijeva biti. Vrele je naravi i kada je potrebno, „izvući će svoje pandže“ i braniti se, a kada je ljuta, najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići. Pustolovnog je i snažnog duha te voli pobjeđivati, a zahvaljujući svojoj inteligenciji, dosjetljivosti i kreativnosti, njezin život ispunjen je mnogim pobjedama.

Neovisna i snažne individualnosti, žena lav želi partnera s kojim dijeli te osobine. Ne treba nekoga tko će se brinuti o njoj, već muškarca dovoljno sigurnog u sebe da joj dozvoli da se uz njega pokaže u svojoj punoj snazi. U vezi voli da je uvijek puno zabave i dinamike – ne podnosi rutinu i neprestano smišlja načine kako da nešto promijeni i učini dramatičnijim.

Seks joj je vrlo važan i to je najbolji način da joj partner pokaže koliko je poželjna. Voli seksi donje rublje, kao i preuzimanje vodstva u spavaćoj sobi. Za nju u seksu ne postoje tabui, želi probati sve, a vlastiti i partnerov užitak jednako su joj važni. Dijelovi tijela kojima vlada ovaj horoskopski znak su kralješnica, leđa i srce, zbog čega ju je najlakše zavesti senzualno joj milujući leđa. U ljubavi najbolje se slaže s blizancima, strijelcima i vagama.

Prijateljstvo

Zahvaljujući svojoj toploj osobnosti, magičnoj energiji, entuzijazmu i poletnosti žena lav kao magnet privlači ljude oko sebe, a njezini prijatelji nerijetko su i njezini „obožavatelji“, ljudi koji joj se dive. Velikodušna lavica svojim prijateljima voli ugađati i mnogima je najbolja prijateljica. Svoje prijateljice nikada neće iznevjeriti i uvijek će biti uz njih, oprostit će im sve osim – izdaje.

Kao što je lav kralj životinja, žena lavica kraljica je horoskopa(Foto: Getty Images)

Izgled

Gusta neukrotiva kosa poput lavlje grive, izražajne crte lica, velike, tople oči, iskričav pogled, široko čelo, prćasti nos i male uši fizičke su karakteristike po kojima je lavica prepoznatljiva. Najviše je ponosna na svoju gustu kosu debelih vlasi koja je obično plave ili crvene boje.

Viša je i dužih nogu, dužeg struka, elegantne i vrlo čvrste muskulature te kraljevskog držanja i nastupa. Uvijek djeluje ugledno, ponosno i uravnoteženo. Svoj izgled voli ukrasiti nakitom i drugim modnim dodacima, kao i odjećom žute i narančaste boje.

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, puna života, rođeni vođa – takva je žena lav.

Stil

Voli se isticati u žutoj i narančastoj, ali boja koja će je ‚katapultirati“ u centar pažnje je zlatna, epitom svega što „lavica“ voli i što predstavlja – topline, luksuza, teatralnosti, posebnosti, divljenja. Bira odjeću i modne dodatke samo najbolje kvalitete, a modni konformizam kod nje ne postoji – ona voli nositi stvari koje nitko drugi nema.

Uspješno „isfurava“ najdramatičnije i najneobičnije modne trendove zahvaljujući urođenom samopouzdanju. Voli fine materijale poput svile i kašmira te savršeno krojenu odjeću. Ništa joj ne podiže samopouzdanje bolje od odlaska frizeru. U njezinoj garderobi sigurno će se naći cipele ukrašene šljokicama i perjem te statementogrlica od svjetlucavih kamenčića.

Stil kupovine
Vidjeti lavicu samu u kupovini rijedak je prizor. Ona u šoping ide s pratnjom, svojim prijateljicama koje joj nisu toliko potrebne da joj daju savjete, već da joj komplimentiraju. U kabini će se zadovoljno ogledavati sa svih strana u ogledalu, a pohvale za njezin izbor i izgled pljuštat će sa svih strana.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2