Poslednja Mesečeva četvrt u Biku: Vreme kada ne treba da donosite nagle odluke!

Poslednja Mesečeva četvrt u Biku: Vreme kada ne treba da donosite nagle odluke!

Juli 30, 2018 Off By luca

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt nađe se u Biku, znaku ljubavi i novca, a ove godine to će se desiti krajem nedelje. Međutim, uticaj ovog aspekta ćemo osećati barem do naredne Mesečeve mene, odnosno, delimičnog pomračenja Sunca 11. avgusta.

Inače, četvrta faza Meseca, u vidu čestih promena raspoloženja, odraziće se na sve znakove, najviše na Lavove i Rakove, zato što njima upravljaju Sunce i Mesec.

Predstavnici petog zodijačkog znaka trebalo bi da se više oslone na intuiciju, a Rakovi da obrate pažnju na poslovno okruženje, naročito žene na rukovodećim pozicijama. Naravno, poslednja četvrt utiče i na Bikove kojima se sa konjunkcijom Urana i Meseca u astrološkoj kući ličnosti i retrogradnim Marsom u kući karijere, preporučuje da izbegavaju konflikte i rasprave sa ženama i nadređenima.

Četvrta mena Zamljinog satelita, u stvari, predstavlja kvadrat između Sunca (volja, svest), čiji je uticaj naglašen u Lavu (kreativnost i mladi, položaj i vlast), i Meseca (duša, podsvest), koji se ove godine, prvi put posle 84 godine, nalazi blizu planete više sile na prvim stepenima Bika. Istovremeno, obrazuje kvadrat sa planetom akcije i agresije u Vodoliji, zbog čega bi trebalo izbegavati masovne skupove i mesta na kojima može da dođe do oružanih sukoba.

Posledica ovih napetih aspekata, osim promenljivog raspoloženja, mogu da budu neurotično, čak i histerično ponašanje, kao i nagle, nepromišljene odluke, zbog situacija na koje ne možemo da utičemo (više sile): od prirodnih katastrofa, zemljotresa, elementarnih nepogoda, preko selidbe, promene mesta boravka, posla ili radnog mesta, pa sve do partnerovog iznenadnog odlaska na put ili raskida. Ovo se, pre svega, odnosi na rođene u prvoj i trećoj dekadi fiksnih znakova, budući da Uran obrazuje aspekte sa njihovim Suncem.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2