Precizan horoskop za cetvrtak i petak! Nekoga ocekuje ljubavni krah!

Precizan horoskop za cetvrtak i petak! Nekoga ocekuje ljubavni krah!

Februar 7, 2023 Off By Jovana

Vaga

Drage vage, nema poterebe da samo sebe krivite za ljubavne probleme. Jer pre svega sasvim je jasno da u odnosu sa voljenom osobom niste zadovoljni. Sasvim je jasno da stvari ne funkcionisu. Zato je bitno da to shvatite na pravi nacin. I postupite u skladu sa tim.

Skorpija

Drage skorpije, precizan horoskop za cetvrtak i petak van predvidja ljubavni krah. Jer pre svega i sami ste svesni kakav odnos forsirate. I da ni sami niste zadovoljni u istom. Pa shodno tome jasno je da necete biti puno ni iznenadjeni.

Strelac

Dragi strelcevi, pokusajte da u ovim danima posvetite svoje vreme porodici. Pokusajte pre svega da u svemu budete iskrena i otvorena osoba. Da sasvim jasno budete osoba koja ce biti lojalna i vise nego prvrzena svojim ljudima.

Jarac

Dragi jarcevi, precizan horoskop za cetvrtak i petak vam donosi mnogo desavanja. Pre svega bicete izlozeni velikim oscilacijama kada je osecanje prema dragoj osobi. Morate sasvim jasno da znate sta je to sto vam srce na pravi nacin govori.

Vodolija

Drage vodolije, pravi je trenutak da se u svakom segmentu posvetite dragim ljudima. Jako je bitno da u svemu sasvim jasno znate sta je to sto vama odgovara. I do koje mere ste iskreni kada su odredjene osobe u pitanju.

Ribe

Drage ribe, precizan horoskop za cetvrtak i petak vam donosi lep trenutak. Pre svega voljena osoba ce vam biti i vise nego posvecena i naklonjena. I u svemu cete se voditi jasnim emocijama i osecanjima.

Seiten: 1 2