Prepoznaj sta znaci voljeti manipulatora i kako izaci iz te veze !

Prepoznaj sta znaci voljeti manipulatora i kako izaci iz te veze !

11 Septembra, 2023 Off By luca

Ako si se našla u vezi s manipulatorom i želiš se riješiti svega, važno je da prvo prepoznaš manipulativno ponašanje i shvatiš da zaslužuješ zdravu i sretnu vezu. Evo nekoliko koraka koji ti mogu pomoći da se riješiš manipulatora:

1. Prepoznaj manipulativno ponašanje: Manipulatori često koriste taktike kao što su krivnja, ucjena, laži i kontrola kako bi postigli svoje ciljeve. Važno je da prepoznaš ove obrasce ponašanja i shvatiš da to nije zdravo ni prihvatljivo u vezi.

2. Postavi granice: Nakon što prepoznaš manipulativno ponašanje, važno je postaviti jasne granice. Odluči što je prihvatljivo za tebe i komuniciraj te granice manipulatoru. Budi čvrsta u svojim odlukama i ne dopusti da te manipulator uvjeri da su tvoje granice nerealne ili nepoštene.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

3. Održavaj podršku: Manipulatori često koriste manipulaciju kako bi izolirali svoje žrtve od podrške i podržavajućih ljudi. Održavaj kontakt s prijateljima i obitelji koji te podržavaju i koji ti mogu pružiti podršku u ovom procesu. Razgovaraj s njima o svojim osjećajima i iskustvima kako bi dobila perspektivu izvan veze.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI

Stranice: 1 2