Prepoznaj sta znaci voljeti manipulatora i kako izaci iz te veze !

Prepoznaj sta znaci voljeti manipulatora i kako izaci iz te veze !

September 11, 2023 Off By luca

4. Razvijaj samopouzdanje: Manipulatori često ciljaju na ljude s niskim samopouzdanjem. Rad na razvijanju svoje samopouzdanja može ti pomoći da se osnažiš i da se ne osjećaš kao žrtva manipulacije. Fokusiraj se na svoje talente, postignuća i osobne ciljeve kako bi izgradio svoje samopouzdanje.

5. Potraži stručnu pomoć: Ako se osjećaš nesigurno ili ne možeš samostalno riješiti situaciju, potraži stručnu pomoć. Terapeut ili savjetnik može ti pružiti podršku, perspektivu i alate kako bi se nosila s manipulativnom vezom i donijela odluke koje su najbolje za tebe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

6. Prekini kontakt: Ako si odlučila da je najbolje prekinuti vezu s manipulatorom, važno je da prekineš svaki oblik kontakta s njim. Blokiraj ga na društvenim mrežama, izbriši njegov broj telefona i izbjegavaj mjesta na kojima bi mogla naići na njega. Održavaj svoju odluku i ne dopusti da te manipulator ponovno uvuče u svoju igru.

7. Fokusiraj se na sebe: Nakon prekida s manipulatorom, fokusiraj se na svoje zdravlje i dobrobit. Njeguj sebe, raduj se svojim interesima i aktivnostima koje te čine sretnom. Ovo je vrijeme za obnovu i ponovno otkrivanje sebe.

Riješiti se manipulatora može biti izazovno, ali važno je da se usredotočiš na svoju dobrobit i da ne dopustiš da te manipulacija zadrži u nezdravoj vezi. Slijedi ove korake i potraži podršku kako bi se oslobodila manipulativne veze i krenula prema zdravijoj i sretnijoj budućnosti.

Seiten: 1 2