Prepoznajte ih po muvanju – Ovan navaljuje, Škorpija zavodi pa rastura!

Prepoznajte ih po muvanju – Ovan navaljuje, Škorpija zavodi pa rastura!

Juli 5, 2018 Off By luca

HOROSKOP OTKRIVA: Lav će se potruditi da vas zadivi pričama o svojim uspesima, a Strelac najradije kreće u osvajačke pohode na odmoru. Već na prvi pogled ukoliko vam se neko dopada možete da otkrijete kojem horoskopskom znaku pripada, a evo i kako.

 

Ovan

On kao rođeni osvajač, ne okoliša mnogo, a oči mu se zacakle čim ugleda potencijalni „plen“. Ne bira mnogo ni mesto, ni vreme, zato što je suviše nestrpljiv, pa u napad kreće istog trenutka kad vas je ugledao. Direktan je, šarmantan, nasrtljiv i otvoren, a zasmejavaće vas vicevima i detaljima iz svoje biografije (posebno sportske), sve dok ne pristanete da se ponovo (još iste večeri) vidite sa njim.

Ona je takođe direktna i uvek spremna da zavede i osvoji onoga ko joj zapadne za oko. Uhvatiće ga za kravatu (ako je nosi) ili bradu, nežno privući sebi i reći mu uz najšarmantniji osmeh na svetu: “Ti si moj!” Ako joj se udvarač dopada, pustiće ga da se malo “prži na tihoj vatri”, a onda će mu dopustiti da je osvoji. Ukoliko ste joj dosadni, i to će vam nedvosmisleno staviti do znanja, tako da ste sa Ovnicom uvek načisto.

Bik

On naprosto obožava da vas odmerava, zavodi, udvara vam se i tako vas osvaja – natenane. Obavezno će vas odvesti na ručak ili večeru u svoj omiljeni restoran gde ga svi poznaju, izabraće najkvalitetnije specijalitete i najbolju sortu vina, a sve vreme neće skidati oka sa vas, pa ćete mu na kraju jesti (makar maslinu) iz ruke. Oko vašeg stola okupiće muzikante koji će svirati i pevati vaše pesme, a od prodavca cveća otkupiće sve ruže – samo za vas.

Ona bira kome će da dopusti da se trudi oko nje, zavodi je i osvaja. Njegov izgled, šarm, stav, ponašanje i džentlmenski maniri neće je ostaviti ravnodušnom, ali će zato onome ko joj dosađuje umeti tako da odbrusi da će se i ona sama začuditi. Da biste se dopali ženi Biku, treba da imate samopouzdanja koliko i novca, a da pritom umete da je zavedete – pogledom i dodirom.

 

Blizanci

On je neodoljivo zabavan, šarmantan i toliko informisan o svemu, da vam dođe da ga uzmete za ruku, odvedete kući i predstavite ukućanima kako bi i njih zadivio kao što je vas. I dok ga vi doživljavate kao potencijalnog kućnog ljubimca, on je već završio pola posla u svojoj nonšalantnoj zavodničkoj delatnosti: dok vi nasmejani budete čitali njegovu poruku na svom mobilnom telefonu, već ćete biti u njegovom zagrljaju.

Ona izgleda kao devojčica, a često se baš tako i ponaša kada želi da vas zavede i osvoji. Kao kameleon, prilagođava svoje ponašanje, garderobu, pa čak i stavove (o globalnom zagrevanju, ozonskoj rupi i ponašanju Paris Hilton u zatvoru) vašim ili približno onima koji će se vama svideti. Flertovanje je sastavni deo njenog karaktera, mada brzo gubi interesovanje kad primeti da ste “zagrizli”. Ako joj stalno izmičete, žena Blizanac trčaće za vama.

 

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2 3 4