RAK: Mesecni horoskop za AVGUST: U ljubavi vas ocekuje PUNO NEZNOSTI…

RAK: Mesecni horoskop za AVGUST: U ljubavi vas ocekuje PUNO NEZNOSTI…

August 8, 2018 Aus Von luca

Posao:

Dragi Rakovi,
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi 2. avgusta kvadrat sa Uranom. Nailazićete na neočekivane finansijske teškoće zbog konflikta sa jednim saradnikom. Nećete uspeti da se dogovorite oko međusobnih novčanih obaveza. Izbegavajte rizične investicije 7. avgusta kada Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom. Osećaćete potrebu da se dokažete, pa ćete biti skloni da potrošite veću sumu novca i uđete u minus koji ćete posle teško nadoknaditi. Merkur će 9. avgusta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju novca, što će vam doneti plodne uvide koje poteze treba da povučete da biste pozavršavali zaostale finansijske obaveze. Mars se 13. avgusta vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje javnosti i partnerstava. Obratite više pažnje na odnose sa poslovnm partnerima jer ćete nailaziti na teškoće. Posvetite se zaostalim obavezama prema vašim parnerima, saradnicima i dobavljačima. Izbegavajte javne nastupe. 19. avgusta će Merkur krenuti direktno, što će vam omogućiti efikasnije izvršavanje finansijskih obaveza. Uvećaćete svoju zaradu.
Sunce 23. avgusta ulazi u znak Device i vaše polje komunikacija. Narednih dana će Sunce praviti trigon sa Uranom i sa Saturnom. Ostvarićete plodnu komunikaciju sa osobama koje su vam važne prilikom sprovođenja u delo planova koje imate u vezi velikih i dugoročnih poslova. Upoznaćete nove saradnike koji će se pokazati odličnim i nezamenljivim u saradnji na jednom velikom projektu. Uspeh vas očekuje u poslovima koji su povezani sa IT industrijom, programiranjem, računarima, elektronskom industrijom, građevinskim radovima, projektovanjem, komunikacijama i saobraćajem. Mars 27. avgusta kreće direktno, pa će i vaše finansijsko stanje polako krenuti ka usponu. Ostvarićete očekivanu zaradu.
Nezaposleni Rakovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, kao i u oblastima računarskih tehnologija i informacija. Lakše ćete doći do stalnog zaposlenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini avgusta Venera će praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva. Osećaćete pojačano nezadovoljstvo u odnosu sa partnerom, što će vas navesti da se potrudite da nešto promenite. Na prvom mestu će biti neophodno da se posvetite onome što ste duže vremena zapostavljali u vašem odnosu. Tako ćete rešiti neslaganja.
Druga polovina avgusta vam donosi mogućnost da se bolje razumete sa partnerom u onim oblastima zajedničkog života gde ste ranije nailazili na teškoće. To će uneti neophodna poboljšanja u vašu vezu i otkriće vam nešto novo što će dovesti do više topline i nežnosti u međusobnom ophođenju. Zajedničko putovanje bi vam prijalo u trećoj dekadi meseca.

Ako ste slobodni:

Bićete nezadovoljni kvalitetom vašeg emotivnog života na početku meseca. Izlasci vas neće više privlačiti kao ranije jer će vam se sve vrteti u mestu i postaće vam dosadno. Neke osobe iz vašeg okruženja će vas iritirati i može se dogoditi da prekinete površan odnos koji ste započeli prošlog meseca. U trećoj dekadi avgusta ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će se zainteresovati za vas. To će biti neko ko je pomalo povučen, pa će vam biti potrebno više strpljenja.
Nešto stariji Rakovi će preko zajedničkog prijatelja upoznati osobu koja će im delovati prijemčivo za druženje. Zajedniči izlasci će vam omogućiti da se bolje upoznate ali nećete ni vi ni druga osoba biti odmah spremni za ulazak u vezu.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2