LAV: Mesecni  horoskop za AVGUST:Moguce je MIRENJE sa starim partnerom !

LAV: Mesecni horoskop za AVGUST:Moguce je MIRENJE sa starim partnerom !

8 Augusta, 2018 Off By luca

Posao:

Dragi Lavovi,
Mars će 2. avgusta praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Suočićete se sa neočekivanim sukobom u interesima u odnosima sa jednim poslovnim partnerom, što će otežati vašu saradnju i dovesti u pitanje ostvarenje planiranih ciljeva. Na nesuglasice ćete nailaziti i u odnosima sa nadređenima. 7. avgusta, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere, ulazi u znak Vage i vaše polje komunikacija. Kako je Venera u Vagi u sedištu i snažna, pokazivaćete više ljubaznosti i samouverenosti u odnosima sa sagovornicima i pojačaćete vaše napore u pregovorima oko predstojećih poslovnih projekata. Uspećete da prevaziđete neslaganja sa poslovnim partnerima i pojačaće se vaša popularnost na polju javnosti zahvaljujući trigonu Venere sa Marsom. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam uspešan početak novog projekta nakon dužeg zastoja i prepreka koje ste morali da rešavate. Uspeh vas očekuje na poljima trgovine, saobraćaja, informacija, publikacija i zabave. Održavaćete češće radne sastanke.
Venera će 10. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju usluga. Teškoće vas očekuju u razvoju dugoročnih poslova. Nailazićete na nezadovoljne klijente, što će vas primorati da nešto promenite u svom načinu poslovanja. 19. avgusta će Merkur krenuti direktno, pa ćete imati više mogućnosti da se dokažete i poboljšate svoje veštine. 23. avgusta Sunce ulazi u znak Device i vaše polje novca odakle će narednih dana praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Bićete u mogućnosti da ostvarite vanrednu zaradu i uvećate saldo na svom računu. Tokovi novca će se odvijati stabilnije. To će vam omogućiti da smanjite svoja dugovanja i da investirate u nove projekte, što će vam se isplatiti.
Nezaposleni Lavovi će dobiti povoljnu ponudu za stalno zaposlenje u oblastima finansija i ekonomije. Oni koji imaju iskustva na rukovodećim pozicijama, takođe će dobiti novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars koji se kreće retrogradno u vašem polju ljubavi, praviće na početku avgusta kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati iznenadne nesuglasice i svađe sa emotivnim partnerom. Konflikt će nastati zbog nepopustljivosti i vaše i vašeg partnera. Na ovo će se nadovezati i nesuglasice sa članovima uže porodice. Budite spremni na kompromis i izbegavajte svađe.
Biće potrebno da uložite dosta strpljenja i dobre volje kako biste ublažili nezadovoljstvo osoba koje su vam bliske. Oni će imati utisak da ih zapostavljate. S druge strane, vi ćete osećati da se trudite oko njh. U trećoj dekadi avgusta Mars će krenuti direktno i oslobodiće vas opterećenja na polju ljubavi. Vaši odnosi sa partnerom će početi da se popravljaju.

Ako ste slobodni:

Početkom avgusta ćete biti haotični i brzo ćete menjati mišljenja i odluke. Prvo će vas privući neko ko je različit u odnosu na većinu koje poznajete, ali ćete otkriti da je previše poseban i da vam to ne prija. U drugoj dekadi meseca prići će vam neko ko će vam biti na prvi pogled zanimljiv ali nećete hteti da se olako upuštate u avanturu. Više će vas interesovati mogućnost da sa tom osobom započnete vezu ako se ispostavi da vam za to odgovara. Počećete da izlazite zajedno.
Nešto stariji Lavovi imaće susret sa bivšim partnerom, što će ih uznemiriti i u činiti napetim. Doći će do pokušaja da obnove vezu ali će nesuglasice koje su dovele do raskida u prošlosti opet početi da se pojavljuju. Budite pažljivi.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2