RAK – MESECNI HOROSKOP za JUL: 22. jula vam se OSTVARUJE VELIKA ZELJA!

RAK – MESECNI HOROSKOP za JUL: 22. jula vam se OSTVARUJE VELIKA ZELJA!

Juli 6, 2018 Off By luca

Posao:

Dragi Rakovi,
Sunce koje prolazi kroz vaš znak praviće 5. jula trigon sa Jupiterom. Doći će do izražaja vaša kreativnost, što će vam omogućiti da se probijete i ostvarite napredak u razvoju aktuelnih projekata. Ispoljićete autoritet i rukovodeće sposobnosti, što će učvrstiti vaše poslovne odnose, a uspeh ćete postići u oblastima zabave, estrade i ugostiteljstva. Opozicija Merkura sa Marsom će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Izbegavajte ishitrene poteze na polju novca. Zbog neizmirenih dugovanja dolazićete u napete i neprijatne situacije sa poslovnim partnerima i saradnicima. Potrebno je da se potrudite da postignete kompromis i dogovor. 10. jula Venera ulazi u znak Device i vaše polje komunikacije. Kako je Venera u padu u Devici, moraćete da uložite više truda u poslovne pregovore i da se posvetite detaljima kada bilo šta dogovarate. 12. jula Sunce pravi opoziciju sa Plutonom, što će dovesti do komplikacija u odnosima sa poslovnim partnerima. Moglo bi da dođe i do raskida jedne saradnje, a to će vam naneti gubitke. Potrudite se da učvrstite odnose sa dugogodišnjim partnerima.
Venera će 22. jula praviti trigon sa Jupiterom. Iskoristite pogodnosti koje će vam se pružiti na polju novca. Isplatiće vam se ulazak u rizik ali samo ako je u razumnoj meri. Imaćete dobar osećaj za investicije.Obratite više pažnje na odnose sa saradnicima jer ćete na tom polju imati neočekivane teškoće. 26. jula će Merkur krenuti retogradno u vašem polju novca, što vam signalizira da je vreme da se posvetite rešavanju zaostalih dugovanja i drugih nerešenih finansijskih pitanja. 27. jula će Sunce praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. kako je Mars retrogradan i prolazi kroz vaše polje platnog prometa, to će ukazati na slabiji obrt novca i naglašava još veću opreznost u finansijskim transakcijama.
Nezaposleni Rakovi će imati više sreće u nalaženju privremenih i sezonskih poslova. Najviše mogućnosti za zaposlenje ćete imati u oblastima ugostiteljstva.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2