BLIZANCI – MESECNI  HOROSKOP za JUL:  Sasvim je sigurno da cete se ZALJUBITI!

BLIZANCI – MESECNI HOROSKOP za JUL: Sasvim je sigurno da cete se ZALJUBITI!

6 Jula, 2018 Off By luca

Posao:

Dragi Blizanci,
U prvoj dekadi jula Sunce će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke. Vaše finansijsko stanje će se uvećati kroz proširivanje ponude poslovnih usluga. Sa nadređenima i kolegama ćete poboljšati odnose. U isto vreme će Merkur praviti opoziciju sa Marsom što će nepovoljno uticati na pregovore koji čak mogu i da se prekinu i propadnu. Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ako se bavite prevozom robe i putnika na duže destinacije. 8. jula će Sunce praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere, što će vas činiti maštovitim i kreativnim. Uspećete da izbijete u prvi plan ako se bavite nekim vidom umetnosti, dizajna ili estrade. Uspeh vas očekuje i ako se bavite oblastima hemijske industrije. U drugoj dekadi jula Venera će ući u znak Device i Jupiter koji vlada vašim poljem posla će krenuti direktno. Biće vam lakše da ostvarujete planirate ciljeve jer ćete imati manje prepreka u pdnosu na raniji period. Obratite više pažnje na administrativni deo posla koji će zahtevati detaljniji pristup. Izbegavajte finansijske mahinacije i velike transakcije.
U drugoj dekadi jula Sunce će praviti opoziciju sa Plutonom. Nekorektni potezi i poslovanje sa sumnjivim ljudima uz korišćenje nelegalnih kanala moglo bi vam naneti ozbiljne gubitke. Trigon Venere sa Saturnom će vam dati šansu da ostvarite stabilnije poslovanje i doneće vam siguran profit ako budete izbegavali rizike. 22. jula Venera će praviti sekstil sa Jupiterom. Imaćete podsticaj da pokrenete nove poslove, za šta biste mogli da dobijete subvencije. Opozicija Venere sa Neptunom vas upozorava da se čuvate prevara jer će neko pokušati da vas iskoristi, a to bi vam nanelo štetu i gubitke. Merkur će 26. juča krenuti retrogradno. Nailazićete na nesporazume i teškoće u poslovnim pregovorima.
Nezaposleni Blizanci će nailaziti na promenljivu situaciju u nalaženju zaposlenja. Otići će na nekoliko razgovora za posao ali će nailaziti na veliku konkurenciju.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera ulazi u znak Device 10.jula i pravi kvadrat sa vašim Suncem što može dovesti do konflikata sa partnerom. Partner insistira na obraćanju pažnje na detalje, a vas to uopšte ne zanima, mislite da preteruje. Ukoliko želite da poboljšate odnos trebalo bi da razumete potrebe partnera i da se ne ponašate kao dete. Preuzmite svoje odgovornosti u vezi.
Veza će se stabilizovati 14.jula kada Venera pravi trigon sa Saturnom i konačno počinje period zrelosti u vašoj vezi. Trebalo bi da radite na tome da vaša veza bude ono što je sigurno i stabilno i da prestanete da sumnjate u partnera. Krajem jula Venera će praviti trigon sa Plutonom. Mogli biste da odete zajedno na odmor i da se dobro provedete i uživate.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2