RIBE: Mesecni horoskop za AVGUST: Sansa za novu ljubav je tu, od vas SVE ZAVISI!

RIBE: Mesecni horoskop za AVGUST: Sansa za novu ljubav je tu, od vas SVE ZAVISI!

9 Augusta, 2018 Off By luca

Posao:

Drage Ribe,
Početak meseca avgusta doneće vam neočekivane teškoće u poslovnim pregovorima. Mars iz retrogradnog kretanja pravi kvadrat sa Uranom. Uzrok neslaganja sa drugom stranom biće u pokušaju da se na vas utiče i da pristanete na nepovoljne uslove koji bi drugoj strani doneli veći profit na vašu štetu. Budite pažljivi u saobraćaju. Vaši odnosi sa nadređenima biće napeti i može doći do sukoba, što bi se nepovoljno odrazilo na vaš položaj. Sunce će praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla, pa vam se ne preporučuju duga putovanja i poslovanje sa inostranstvom. Izbegavajte velike finansijske transakcije i nova zaduživanja jer su mogući zastoji i gubici. Venera ulazi u znak Vage i praviće trigon sa Marsom, što će vam omogućiti da na diplomatski način rešite nesuglasice i nastavite pregovore oko novog projekta ali vam se i dalje savetuje opreznost. 11. avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom, što vam donosi teškoće u koridinaciji sa radnim kolegama. Posvetite više vremena i pažnje klijentima i funkcionisanju vaših usluga.
Jupiter će 19. avgusta praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti mogućnost da ostvarite veliki napredak u ranije započetim projektima kroz koje se obrće veliki novac. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze. Samim tim, dobra zarada vas očekuje i tako će ostati do kraja meseca. Merkur će krenuti direktno, što će poboljšati vaše odnose sa klijentima i radnim kolegama. Imaćete uspeh i dobru zaradu na polju usluga, zabave, a i platni promet će početi da se odvija efikasnije, bez zastoja. 25. i 26. avgusta će Sunce praviti trigon sa Uranom i Saturnom. Uspećete da postignete važan dogovor i poboljšate saradnju u vezi velikih i dugoročnih poslova. Učvrstićete svoje pozicije. Uspeh vas očekuje u trgovini.
Nezaposlene Ribe će morati da se više potrude oko nalaženja stalnog zaposlenja. Povoljna šansa će im se pružiti u trećoj dekadi avgusta u oblastima komunikacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj dekadi avgusta doznaćete nešto što vam je partner prećutao i zbog toga će izbiti svađa između vas dvoje. Kako ćete kasnije shvatiti da se ne radi o krupnim stvarima, ostavićete to iza sebe. Potrudićete se da poboljšate međusobnu komunikaciju i u tome ćete uspeti. Reći ćete jedno drugom nešto što ste odlagali, što će znatno umanjiti napetosti.
U drugoj polovini avgusta pokazivaćete više nežnosti i pažnje voljenoj osobi. Vaš partner će vam uzvraćati tako što će vas prijatno iznenaditi lepim poklonom, izvešće vas na vaše omiljeno mesto ili će organizovati zajedničko putovanje. Provodićete više lepih zajedničkih trenutaka zahvaljujući trigonu Jupitera sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2