VODOLIJA: Mesecni  horoskop za AVGUST:   Starije Vodolije ce POZELETI pomirenje sa nekim iz proslosti…

VODOLIJA: Mesecni horoskop za AVGUST: Starije Vodolije ce POZELETI pomirenje sa nekim iz proslosti…

9 Augusta, 2018 Off By luca

Posao:

Drage Vodolije,
Početak avgusta vam donosi velike izazove zbog kvadrata retrogradnog Marsa koji se nalazi u vašem znaku sa Uranom. Vaš autoritet biće uzdrman neočekivanim teškoćama na koje ćete reagovati previše impulsivno. Mogli biste zbog brzopletosti da izgubite poverenje vaih podređenih, kao i saradnika. Ako se nalazite na rukovodećem položaju, zbog jednog propusta mogli biste da izgubite položaj, posebno ako se radi o zakasnelim prijavama poreza i drugih administrativnih obaveza. 7. avgusta će Sunce praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Vaši nadređeni se neće slagati sa načinom vašeg pristupa radnim obavezama,a ometaće vas i nedostatak potrebnih finansijskih sredstava. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem 9. avgusta, što će vam doneti uvide u način rešavanja teškoća. Uspećete da pokrene nove dogovore sa poslovnim partnerima i ostvarićete više uspeha u oblastima javnosti. Budite pažljivi u vezi dogovora sa jednim poslovnim partnerom oko finansija i raspodele profita.
Merkur će 18. avgusta praviti sekstil sa Venerom i narednog dana će krenuti direktno. Uspećete da se dogovorite sa vašim poslovnim partnerima oko realizacije projekta koji je duže vreme čekao da dođe na red zbog neusaglašenosti pojedinih učesnika. Merkur će praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca, što će vam doneti priliku za ostvarenje velikog novčanog dobitka, zahvaljujući ranijim investicijama i mudrim potezima. U trećoj dekadi avgusta Sunce će ući u znak Device i praviće trigon sa Uranom i Saturnom. Ako vodite sopstveni posao, ukazaće vam se povoljna prilika da pokrenete novi dugoročni projekat. Na polju karijere vas očekuje uspon. Uspeh i dobru zaradu imaćete od usluga.
Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost za novi posao u oblastima javnosti, prava i komunikacija. Ako planirate da pokrenete sopstveni posao, imaćete povoljne uslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početkom avgusta Mars koji se nalazi u vašem znaku pravi kvadrat sa Uranom u vašem polju doma i porodice i donosi vam neočekivane teškoće i nesuglasice u porodičnim odnosima. Uz malo pažnje i razumno postupanje, naći ćete način da izađete svima u susret i da se usaglasite oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza.
U drugoj polovini avgusta Merkur će praviti sekstil sa Venerom što će vam omogućiti da sa voljenom osobom odete na par dana na izlet ili na putovanje i duži odmor, zavisno kako ste u mogućnosti i kao se dogovorite. To će vam omogućiti da provedete prijatne zajedničke trenutke. Uživaćete u pravljenju planova za budućnost i više ćete se zabavljati.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2