ROĐENE KAO LIDERI: Ove žene zodijaka su NAJUSPEŠNIJE, najveći IZAZOV muškarcima

ROĐENE KAO LIDERI: Ove žene zodijaka su NAJUSPEŠNIJE, najveći IZAZOV muškarcima

5 Jula, 2018 Off By luca
Živahna, zabavna, temperamentna, prkosna, buntovna… Da li znate o kom znaku je reč?

Pripadnice ovog znaka krasi lepa koža, duboko usađene i istaknute oči i jagodice. Njihov je moto “pokreni se” i poznate su po svom entuzijazmu i želji za akcijom. Često su “predvodnice krda”, zauzimaju se za prava drugih i harizmatične su. Verovatno ste pretpostavili na osnovu karakteristika da je reč o ženi u znaku Ovna.

 

Neustrašivi i prirodni vođa, rođena da bude na čelu, zbog čega je i prvi znak zodijaka – žena Ovan svojom energijom, harizmom i dinamičnošću u stanju je da zaseni sve ostale znakove.

Uvek se raduje novim izazovima pa je tipiča žena Ovan ranoranilac koji jedva čeka da započne novi dan i vidi šta će joj on doneti. Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja.

 

Jedna od vrlina ovog znaka je njihova strastvenost, pa ih drugi ili vole ili mrze.

Mana im je što nisu taktične pa je bolje da im se sklonite s puta kada ih uhvati žuta minuta. Mogu iznenaditi ljubomorom i posesivnošću, ali su iskrenog i dobrog srca.

Ipak, zbog svoje nestrpljivosti sklona je da pređe na novi izazov pre nego što prethodni završi do kraja. Večiti je i nepokolebljivi optimista, te je polje njenog interesa često borba za prava drugih kao i borba za bolju budućnost.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2