SLOMLJENO SRCE biće kao dobar dan za njih! Nažalost, OVA TRI ZNAKA neka spreme papirne maramice, jer biće SUZA u 2018. godini!

SLOMLJENO SRCE biće kao dobar dan za njih! Nažalost, OVA TRI ZNAKA neka spreme papirne maramice, jer biće SUZA u 2018. godini!

Juli 4, 2018 Off By luca

Za tri znaka izgleda da će 2018. godina biti prilično baksuzna, bar kada je u pitanju ljubav. Naime, planete su se složiel tako da bi ovaj trojac mogao i te kako da propati dok bude prolazio kroz ljubavne muke. Ipak, ne zaboravite sve je u životu stvar perspektive

Ono što se sada čini loše za vas možda je na duge staze zapravo dobro! Čak i ako ste jedan od znakova koje čeka raskid i slomljeno srce u godini pred nama, ne zaboravite da baš takve teške lekcije prave od nas bolje ljude. Dakle, ovo je tri znaka koje čekaju problemi sa emocijama.

 

 

BLIZANCI

Ovo će biti godina u kojoj ćete razmišljati i analizirati vaše partnere i odnose koje imate sa njima. Konačno ćete da preispitati to kakvi ste vi u vezama i da li se uvek ponašate kako treba. Mana vašeg znaka je što generalno isuviše postajete vezani za partnera kada ga jednom pronađete i podredite mu čitav svoj život, što i donosi probleme u odnosima. Zato će ova godina biti prekretnica za vas – možda na teži način, ali ćete konačno naučiti da morate balansirati između sebe i partnera, te da date dovoljno slobode i rpostora drugoj osobi.

VAGA

Vage će ove godine spoznati da život nije uvek fer i da su drastični rezovi neophodni s vremena na vreme. Suočićete se sa problemom koji vučete još iz detinjstva, možda je čak i određena trauma u pitanju, i pokušati da stanete na put svim frustracijama koje zbog njega imate. Ova godina donosi vam rasvetljavanje različitih unutrašnjih programa koji su vas sabotirali. Konačno ćete dobiti priliku da krenete ispočetka, iako će taj početak biti vezan za raspršivanje iluzija koje ste dugo imali. Neki bliski ljudi nestaće iz vašeg života, možda čak i najbolji prijatelj ili dugogodišnji partner, ali samo jer ste shvatili da ste ga sve vreme idealizovali i sami napravili idilu tamo gde je nikad nije ni bilo.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2