STRELAC : Ništa ne prihvata NA SILU! Ni ljubav, ni prijateljstvo!

OVO je neko ko je jak i ozbiljan.

Neko kome je zivot bojno polje i neo ko se tokom celog trajanja istog bori na sve nacine da u njemu uziva. Jedan strelac je spreman bas na sve kada mu je do necega stalo. On je prosto bice koje zna da je zivot jedan i bice koje ume da se bori cak i onda kad deluje da je sve nemoguce.

Ne postoji ono sto osoba rodjena u ovom znaku nece uraditi onda kada joj je do necega stalo.Osim da naudi nekom jer on svoju srecu nikad ne gradi na tudjem bolu i na tudjim suzama. Strelac je neko ko ce umeti da se svima nadje u nevolji.

Da bude oslonac i rame za plakanje i pre svega vas prijatelj. Cak i ako ste emotivni partneri strelac ce u vama prvo zeleti prijatelja. I prvo ce prijatelja od vas traziti jer ako ne umete da ga cenite onda ga i ne zasluzujete. Moramo da kazemo da je kod osobe rodjene u ovom znaku na prvom mestu emocija. Dakle on sve radi sa emocojom.

Deluje kao neko ko je hladan i drzak ali oni koji ga imaju kraj sebe odlicno znaju da je zapravo bice koje ce vas iskreno voleti. Bice koje ce umeti da bude tu za vas i da vas na svaki nacin usreci, nasmeje i podrzi.

Velika je istina da je kod strelca na prvom mestu ljubav. On kada voli ne postoji ono sto zbog ljubavi nece biti u stanju da uradi.

Za voljenu ce osobu biti u stanju da ako treba okrene svet naopako i to je ono sto je za svaki primer i svaku pohvalu.


Nastavak na sledecoj strani…