SUROVI PREMA LOSIM LJUDIMA, a u DUSI PRAVE DOBRICE: Ovi znaci su veoma PRAVEDNI, i oni uvek uzvracaju po ZASLUZI!

SUROVI PREMA LOSIM LJUDIMA, a u DUSI PRAVE DOBRICE: Ovi znaci su veoma PRAVEDNI, i oni uvek uzvracaju po ZASLUZI!

10 Septembra, 2018 Off By Pleomax993

Za neke osobe koje pravda nesto veoma bitno, neke osobe pokusavaju da se izbore za pravdu, pa ako one ne mogu da se izbore za pravdu u svetu onda oni bar nadstoje da se izbore za pravdu u svom okruzenju, postoje osobe koje uvek uzvracaju po zasluzi, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u znaku Vage, Device i Bika…

 

VAGA

Vage su osobe koje ne govore previse. Vage su inteligentne osobe koje govore samo onda kada je to potrebno. Vage dobro vode racuna o svojim postupcima, vage isto tako dobro vode racuna o osobama sa kojima su okruzeni.

Vage pokusavaju na sve nacine da se izbore za pravdu, one smatraju da pravda uvek mora pobediti i zbog toga im je do nje toliko stalo.

Vage su osobe koje cene i vole dobre ljude i za takve osobe vage su spremne na sve, ali isto tako vage su osobe koje ne podnose dvolicne i lose ljude, vage su prema takvim osobama surove.

Sve vage mogu da dozvole, ali one ne dozvoljavaju da nepravda postoji u njihovom okruzenju, previse je vagama do pravde stalo da bi to dozvolile.

Vage su osobe koje svima vracaju po zasluzi, nekada su vage surove prema nekim ljudima, ali u dusi su vage prave dobrice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2