Svaki horoskopski znak ima svrhu u životu – Jeste li spremni saznati koja je vaša?

Svaki horoskopski znak ima svrhu u životu – Jeste li spremni saznati koja je vaša?

20 Jula, 2018 Off By luca

Istražili smo to za vas. Istražili smo zvijezde i znakove zodijaka i evo što mislimo.

Ovan

Ovnovi uvijek pokušavaju biti bolji od onih prije njih. Ovaj entuzijastični i konkurentni vatreni znak želi stvoriti sljedeću najbolju stvar ili srušiti svjetski rekord. Posljednja stvar koju Ovan želi u životu je stagniranje.

Životna svrha Ovna je napredovanje, bilo da se radi o tehnologiji, pisanju, znanosti itd. Što god da to bilo, vidjet ćete Ovna kako se gura prema svom sljedećem cilju.

Bik

Bik kao Zemljani znak, žudi za stabilnošću. Zato je njegova svrha u životu stvoriti pouzdanu bazu sa svima s kojima se druži, piše Moon child. Bik želi biti onaj kojem se uvijek može vjerovati, koji će uvijek biti tamo kad vam je potreban.

Ovaj znak želi pružiti drugima ono što im je potrebno da se osjećaju sigurno i želi se pobrinuti da svatko osjeti kako ima nekoga tko se brine za njega. Bik želi biti okosnica svojih odnosa, romantičnih i prijateljskih.

Blizanci

Blizanci su društveni leptiri svijeta. Njihova je svrha privući ljude. Možda ih čak i ne shvaćaju, ali kratki razgovor s neznancem u vlaku ili sa sramežljivom suradnicom nakon teškog tjedna, zaista napravi razliku u životima drugih ljudi.

Blizanci uspostavljaju kontakt s ljudima s kojima inače ne bi razgovarali i pomažu drugima da pronađu nove prijatelje. U tome su dobri.

Rak

Rakovi se pojavljuju na ovoj planeti da pokažu ljubav svima i svemu. Kao vodeni znak, Rakovi su vrlo u kontaktu s tuđim osjećajima, kao i s vlastitim, a njihova je svrha koristiti ovaj dar kao prednost. Ne u smislu iskorištavanja, nemojte to zaboraviti. Rakovi vole koristiti svoju emocionalnu inteligenciju kako bi pomogli onima oko sebe.

Oni su ljudi koji će biti uz vas kada vam treba rame za plakanje ili će napustiti sve svoje obveze kako bi vam pomogli u teškim vremenima. Oni su ovdje da pokažu svijetu kako nije svima otvrdnulo srce od života.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2