TAMAN DA GA DO BOGA VOLIS: Ove stvari nikad ne smes da uradis zbog muskarca!

TAMAN DA GA DO BOGA VOLIS: Ove stvari nikad ne smes da uradis zbog muskarca!

19 Augusta, 2018 Off By luca

NEMOJ BITI DRUGA.

Cak i da volis toliko da nemas snage da dises bez njega.Cak i da se raspadas kad ga nema,cak i da ti srce jedino kuca kako treba kada je on tu…Cak i da ti se cini da neces preziveti dan bez njega.

Sve je bolje od toga da budes druga.Radije budi sama,jer zene koje su same same su da ne bi bile kraj pogresnog.

Muskarac koji zeli da mu budes druga zeli samo zenu za zabavu koja je laka.Nemoj biti laka zena.Ili si jedina ili budi sama.

DA SE ODREKNES STVARI KOJE VOLIS.

Nema veze da li je to nesto sto njemu smeta.Nemoj da zaboravis da si ti zivo bice, da nisi stvar ili predmet i da imas prava da volis,da osecas i da zivis.

Verovatno se i tebi ne svidjaju neke njegove osobine ali ti od njega ne trazis da ih se odrekne, ili da ga sprecavas da uziva u necemu sto se tebi mozda ne svidja.Uvek imaj svoje JA.

NEMOJ DA ZABORAVIS OSTALE LJUDE.

Da se odreknes svih koje volis,da ih zapostavis i ostalo.

Ima mnogo vrsta ljubavi ali ti moras da naucis da imas vremena i za njega i za ostale ljude,ali i za svoje obaveze.Nadji vremena za sve ono sto te cini srecnom i nemoj da dozvolis sebi da zbog ljubavi zaboravis da postoji ostatak sveta.Mogla bi se kajati zbog toga.

NEMOJ DA SE MENJAS.

Ovo se odnosi na to da on kaze da moras da menjas nesto na svom fizickom izgledu.To je velika greska, jer onaj ko te ne voli takvu kakva jesi ne zasluzuje te ni da si najbolja.

Svaki covek ima svoje mane i svoje vrline i kada je rec o osobinama ali i o izgledu.

Sasvim je normalno da zelis da promenis nesto na sebi,ako se tebi licno nesto ne svidja ali nikad ne smes da promenis svoj opis samo zato sto si njemu lepsa tako.

Uvek moras da budes svoja.

BUDI VAZNA SAMOJ SEBI.

To ne znaci da smes i trebas da okrenes ledja njemu i da zaboravis na njegove potrebe.Naprotiv.To samo znaci da moras da nadjes nacina da ugodis i njemu i sebi.Isto kao sto zelis da usrecis njega tako isto moras da nadjes vremena i za svoje potrebe.Ne mora uvek da bude onako kako on zeli.Nadjite kompromis.On spasava svaku vezu.

Nastavak na sledecoj  strani….

Stranice: 1 2