TEBI mogu da zahvalim sto nakon nas nikog ne volim…Jednom mi je srce bilo slomljeno, NE DAM da mu neko pridje i da ga RANI PONOVO!

TEBI mogu da zahvalim sto nakon nas nikog ne volim…Jednom mi je srce bilo slomljeno, NE DAM da mu neko pridje i da ga RANI PONOVO!

31 Jula, 2018 Off By luca

Ja sam ti od onih koje vole samo jednom,i od onih koje su volele tad i nikad vise,jer im je i to jednom bilo previse za ceo zivot.Dala sam ti sve sto sam imala,pa cak bih dala i ono sto nemam,samo da si mi dao ono zrno ljubavi koje mi je trebalo.

DALA sam ti se i ne zalim sto jesam,ali zalim sto nisam na vreme shvatiula da t ljubavi nisi  vredan.Dala sam ti se i ne zalim sto jesam jer ti si me naucio kakva ljubav ne sme i ne treba biti.I hvala ti,hvala sto posle tebe nikog ne volim i nikome se ne dam.Hvala ti.I da,ironicna sam,naravno.Ti si kriv sto sam sama.Ti si kriv sto sam zbog tebe od ljubavi ruke digla.I znam da ti je svejedno i znam da ti je smesno.I znam da te moj bol nikad nije boleo.Ja sam ta koja je patila,ti si bio onaj koji se smejao.

 

Tebi mogu da kazem hvala sto sam mesecima sama.Tebi mogu da kazem  hvala sto nemam nikoga i sto nikome ne verujem.Tebi mogu da kazem hvala! Jer si jedini krivac za svaku suzu koju sam ikada prolila.A znam,savrseno znam da tebi nije stalo.

Ja sam te volela.Onako kako nece ni ona,nijedna druga.DA TI SE DA,da ti se preda,da te voli jace nego svoj zivot.Ja sam ti dala sve i nista nisam dobila zauzvrat jer tebi nije stalo.Problem je sto sam ja to kasno shvatila.Problem je sto sam ja bila slepa.PROBLEM JE STO SAM TI VEROVALA.To me je skupo kostalo.To mi je dusu slomilo,to me zauvek ranilo.

A pitaju me neki ljudi  ovih dana sto sam sama i do kada cu biti.Pitaju me sto sam sama i  kazu nije lepo,nije pametno,da sam mlada,da ja moram da zivim dalje.Sa kim i zbog cega i kako kada mi je srce ranjeno i kada je puklo na dva dela kao da je staklo?To mi niko ne kaze.To nikog ne zanima.Moj bol  boli samo mene.I sve u krug…Ja bez tebe samo disem.Odavno ne zivim.

 

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2