TOKOM NEDELJE: Bik tuguje, dok će se OVI znaci RADOVATI!

TOKOM NEDELJE: Bik tuguje, dok će se OVI znaci RADOVATI!

1 Novembra, 2022 Off By luca

Zvezde otkrivaju svim znacima šta ih očekuje tokom dana do kraja nedelje…

OVAN

Dragi ovnovi, tokom nedelje vas očekuju dešavanja koja vam se neće dopasti. Prvo ćete imati problema i to ozbiljnih problema na planu ljubavi vašeg života, pa će vas jako mnogo zabrinuti jedan novčani gubitak.

BIK

Dragi bikovi, vi ćete tugovati u periodu do kraja nedelje. Vi ni malo nećete moći da budete zadovoljni sa onim što vas očekuje. Naime, neke osobe do kojih vam je jako mnogo stalo će vas razočarati. One će vas povrediti sa postupcima koje vi niste zaslužili.

BLIZANCI

Dragi blizanci, tokom nedelje će vam jako mnogo toga pogodovati i polaziti za rukom. Položaj planeta će vam odgovarati i vi se trebate potruditi da to iskoristite što je moguće više. Zapravo će za vas do kraja nedelje sve biti moguće i lako dostižno.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK

Dragi rakovi, vama će se do kraja nedelje pre svega dešavati lepe stvari. Prvo što vas očekuje jeste promena situacije na planu vaše veze. Upravo će situacija na planu vaše veze postati mnogo bolja. A vas posle toga čeka i jedan novčani dobitak.

LAV

Dragi lavovi, vama period do kraja nedelje donosi nešto čemu se sada ne možete nadati. Vama period do kraja nedelje donosi susret sa veoma zanimljivom osobom. Vi ćete u periodu do kraja nedelje upoznati osobu o kojoj nećete moći da prestanete razmišljati.

DEVICA

Drage device, tokom nedelje vas očekuju dešavanja koja će kod vas izazvati podeljena osećanja. Vama hoće jako mnogo toga polaziti za rukom na poslu, ali vas zato na planu ljubavi vašeg života pre svega očekuju brojne nesuglasice sa vašim partnerom.

Nastavak na sledećoj stranici…

Stranice: 1 2