Tranzitni Merkur u Lavu do 06. 09. i retrogradni Merkur od 26. 07. do 19. 08. – Riječi imaju magičnu moć!

Tranzitni Merkur u Lavu do 06. 09. i retrogradni Merkur od 26. 07. do 19. 08. – Riječi imaju magičnu moć!

Juli 14, 2018 Off By luca

Merkur u Lavu donosi energiju entuzijazma, volje, snage i izdržljivosti, ali ljubav je ipak njegova glavna težnja. Sve ono što radite s ljubavlju i što proživljavate s ljubavlju izbiti će u prvi plan.

Riječ ima magičnu moć. To najbolje zna Merkur u Lavu. Njome možete podići čovjeka do nebesa, da mu ta riječ promijeni život i način razmišljanja za njegovo veliko dobro. Komplimenti, pohvale, zahvaljivanje, svaka vaša misao ide u svemir i vraća vam se nazad. A još više svaka vaša riječ. Zato bi bilo jako pametno govoriti sam ono što želite da se vama vrati. Jednostavno i istinito. Veliki čovjek pokazuje svoju veličinu na način kako razgovara s ljudima. Ako želite ljubav, govorite s ljubavlju. Ako želite novac, govorite velikodušno. Ako želite zdravlje, govorite zdravo. Ako želite priliku, govorite kreativno.

Tranzitni Merkur ušao je u znak Lava 29. 06. i u istom će se zadržati do 06.09. 2018. godine. Merkur (glasnik) u Lavu (hrabrost i ljubav) – uvjerljiv je, topao, strastven i ima otvoreno srce. Ne plaši se da kaže što misli i stoji hrabro iza svojih riječi. Ego je jako izražen, pa eto nama dana u kojima ćemo svaku priču počinjati s “Ja” – ja, ja i ja…

Povoljno je, da za vrijeme ovog tranzita, promovirate neki svoj posao ili ideju. Što više reklamirate i govorite o svojim idejama, veće su šanse da one pronađu put do ostvarenja. Budite spontani, budite vođa, budite hrabri. Hvalit ćete sebe sigurno, ali hvalite i druge, posebno djecu. Otvorite svoje srce, pokažite karizmu, budite uvjerljivi i zabavni, igrajte se, smijte se, pokažite ljubav.

Ovo je vrijeme kada će sport i estrada posebno biti predmet priče, ali i politika, zabava, odmori. Promovirat ćete svoje ideje, stavove, biti ponosni i govoriti glasno, uvjerljivo, spontano, sve začiniti karizmom i dostojanstvenim stavom, i hrabro iznositi ono što vam je na srcu. Čuvajte se samo da ne pretjerate u hvaljenju sebe i čuvanju samo svoga stava. Potrudite se biti objektivniji i saslušati i mišljenje sugovornika.

Merkur u Lavu donosi energiju entuzijazma, volje, snage i izdržljivosti, ali ljubav je ipak njegova glavna težnja. Sve ono što radite s ljubavlju i što proživljavate s ljubavlju izbit će u prvi plan.

U ovom periodu doći će do promjene u komunikaciji, koja biva drugačija. Merkur je, još nekoliko dana, u zagrljaju s Venerom koja sve uljepšava, a ovoga puta to su razgovori, komunikacija koja je obojena osjećanjem ljubavi, dopadanja, divljenja. Ljubavne izjave, romantika i udvaranja u ovom periodu su nezaboravna, jer su sada riječi kao pozlaćene.

Eto prilike da se zaljubimo u nečije riječi, nečiji stil i nastup. Tko ne doživi ljubavnu romansu, sigurno će doživjeti lijepa iskustva na putovanju, doći će do lijepog druženja i zabave na ljetovanju. Merkur osvaja pričom, a Lav je prostor gdje vlada zabava – kafići, restorani, klubovi, sportske arene, pa prijatni susreti i razgovori sa suprotnim spolom očekuju vas upravo na ovakvim mjestima.

Aspekt opozicije Merkura i Marsa smo imali 5. 07., ali se njegova energija i dalje osjeća kroz jako neugodnu komunikaciju, posebno s muškim spolom. Prisutna je i razdražljivost, nemotiviranost za rad, a potreban je dodatni oprez u prometu kao i u rukovođenju oštrim predmetima. Birajte svoje riječi, jer se izgovorena riječ ne može vratiti.

Ovo je simbolika pretjerivanja i odsustva tolerancije prilikom razgovora. Ne obećavajte ono što ne možete ispuniti, pokušajte biti tolerantniji kada sugovornik ne dijeli vaše mišljenje. Neka pravna pitanja sada mogu doći do izražaja, pa se savjetuje dodatni oprez prilikom potpisivanja i donošenja odluka, jer će vam se stvari učiniti mnogo boljim nego što će se kasnije ispostaviti. Budite obazrivi s rashodima i ulaganjima.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2