U naredna 72 sata nekome sledi nesto neverovatno lepo!

U naredna 72 sata nekome sledi nesto neverovatno lepo!

Januar 9, 2023 Aus Von luca

 Mala astro prognoza za tri naredna dana je pred vama. Ovo je istina o svemu sto vas ceka…

 

OVAN

Tokom naredna tri dana vi treba o svemu da razmislite. Da se zapitate sta je zapravo ono sto hocete od zivota. Mnogo vam je  znacajan jedan rak ali ono sto je vazno da kazemo jeste da on hoce da zna na cemu je sa vama. Cini se da mu nesvesno dajete laznu nadu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

BIK

Vi cete u danima koji su pred nama morati da donesete neke odluke. Vi to ne zelite ali je cinjenica da neke stvari moraju biti resene. Ako postoje neke tajne koje krijete znajte da je sada pravo vreme da ih iznesete na videlo. Jer, one ce saznati, pre ili kasnije.

 

BLIZANCI

Mnogo vam znaci prisustvo jedne vodolije u vasem zivotu. Ona je prosto neko sa kim vam je jako lepo i moze se reci da joj verujete kao  retko kome na svetu. Ali vazno je da kazemo da je moguce da cete u danima pred nama shvatiti da ona nesto vazno krije od vas.

 

RAK

Smeta vam ljubomora vase voljene osobe. Vi volite iskreno i zato vam i nije jasno zasto je voljena osoba toliko nepoverljiva prema vama.

Dajte sebi vremena za sve a posebnod a o svemu dobro razmislite jer se neke odluke moraju doneti.

 

LAV

Naredna tri dana nece doneti ono sto zelite ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate. Umesto toga pokusajte da ispravite ono sto mozete i da se fokusirate na svoju buducnost. Prijace vam to.

 

DEVICA

Jedan rak vam jako znaci. I sve vam je jasnije da je on osoba koja je za vas posebna i kojoj je do vas iskreno stalo.Ono sto moramo da naglasimo jeste da nema sumnje da je spreman bas na sve ne bi li vam na delu dokazao i pokazao svoju ljubav.

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2