Vaga  jaca i od same sebe intiligentna i hrabra.

Vaga jaca i od same sebe intiligentna i hrabra.

September 18, 2022 Aus Von luca

  Pripada inteligentnim osobama i uvijek je ugodna u novim društvenim situacijama.

Vrijedna je, marljiva i organizovana osoba. Ona je dobar prijatelj , široke je ruke i u duši je ugodna, pristupačna i dobronamjera .Najugodnija je osoba, strastvena, temperamenta i osoba koja živi punim plućima.

 Uvijek je zanimljiva, zabavna, privlačna i šarmantna.

Osjetljiva je i pokazuje veliku dozu razumijevanja.  Pokazuje svoja osjećanja i spremna je usrećiti voljenu osobu.  Posjeduje dobronamjernost i svoju veliku požrtvovanost.   Snalažljiva je i svestrana, pa se zato odlično snalazi   u mnogim izazovima.

Zaljubljiva je i dobar partner , te se nikad ne ograničava.

Zaslužna je što je pripadnik ovog znaka, jer je odvažna, velikodušna i velikog srca.    Nježna je i brižna i uvijek poklanja dovoljno ljubavi i pažnje.  Stalno pokazuje svoju ljubav i pruža veliku sreću.  Velikodušna je i pravedna i nastoji u svemu biti najbolja .

Idealan je partner i ima veoma dobre interese  pogleda na svijet.  Ona je uvijek vedra i raspoložena osoba koja je uvijek pozitivna.

Uvijek je iskrena i otvorena i nikad se ne ustručava iskazati svoju ljubav. Strastvena je, emocionalno jaka, ponosna  i  vrlo nadmena.    Koliko je brižna, toliko je i osjet

Seiten: 1 2