VAGA:Mesecni horoskop za AVGUST:Nova sansa za ljubav,nemojte  bezati od nje!

VAGA:Mesecni horoskop za AVGUST:Nova sansa za ljubav,nemojte bezati od nje!

9 Augusta, 2018 Off By luca

Posao:

Drage Vage,
Mars u retrogradnom hodu praviće 2. avgusta kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. To će vam doneti neočekivane teškoće na polju novca. Izbegavajte da ulazite u finansijske rizike jer biste mogli pretrpeti velike gubitke. Bićete primorani da se posvetite rešavanju zaostalih finansijskih obaveza. Zaduživanja i krediti nisu preporučljivi. 7. avgusta Venera ulazi u vaš znak gde je u svom sedištu, što će vas motivisati da poboljšate svoj kvalitet u obavljanju radnih zadataka. Umećete da se adekvatno postavite u raznim situacijama, a prema poslovnim parrtnerima, kolegama, nadređenima i klijentima ćete zauzimati korektan i ljubazan stav, što će uvećati vašu popularnost i koristiće vam u ličnim nastupima. Sunce će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju novca, što vas dodatno upozorava da izbegavate ishitrene poteze i velike finansijske transakcije. Teškoće u prilivu finansija na vaš račun će se pojačati. Uspeh možete da očekujete u kreativnom radu, u oblastima zabave, ugostiteljstva, kao i ako se bavite modnim dizajnom.
Početkom druge dekade avgusta Venera će praviti kvadrat sa Saturnom, a Merkur sa Jupiterom, što će vam doneti zastoje i prepreke u razvoju dugoročnih poslovnih projekata. Najviše prepreka imaćete na polju novca i sa dobavljačima. Između 18. i 19. avgusta ćete uspeti da rešite ove teškoće. Merkur će krenuti direktno, što će vam olakšati saradnju, a očekuju vas i uspešni dogovori. Jupiter će praviti trigon sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za snalaženjem u vezi uplata i isplata, što će konačno razrešiti zastoje sa finansijama. Na polju usluga imaćete više uspeha nego što očekujete, jer će vaši klijenti biti zadovoljni i davaće preporuke drugima. Do kraja meseca ćete uspeti da ostvarite veći deo planiranih ciljeva i zarade.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao. Pružiće vam se mogućnost za stalno zaposlenje u oblastima menadžmenta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak avgusta vam donosi veliku napetost i moguće konflikte sa partnerom zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Nećete moći da se složite oko zajedničkog vremena i zabave. Vaš partner će imati utisak da samo ugađa vama, a da vas nije briga za njegove potrebe. Postavite se korektno i dokažite da vam je stalo, tako što ćete na kritike odgovoriti lepim rečima.
Druga polovina avgusta doneće vam više razgovora o važnim zajedničkim temama, što će vam omogućiti da razrešite protekle nesuglasice i da vašu vezu podignete na kvalitetniji nivo. Bićete u prilici da otputujete zajedno i lepo se provedete. Imaćete dovoljno vremena da se posvetite članovima porodice i da ulepšate zajednički dom novitetima.
Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2