DEVICA:Mesecni horoskop za AVGUST: Moguce je divno LJUBAVNO PUTOVANJE!

DEVICA:Mesecni horoskop za AVGUST: Moguce je divno LJUBAVNO PUTOVANJE!

9 Augusta, 2018 Off By luca

Posao:

Drage Device,
Početak avgusta vam donosi nesuglasice sa radnim kolegama, nestrpljive i nervozne klijente, kao i haotičnu situaciju u radnom okruženju, što će biti prouzrokovano kvadratom Marsa sa Uranom. Potrudite se da više pažnje posvetite zaostalim poslovnim obavezama, kako biste doveli stvari u red. 9. avgusta će Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Imaćete plodne uvide u dešavanja koja se odvijaju u vašem radnom okruženju i postaće vam jasno ko spletkari sa ciljem da se dokopa vašeg radnog mesta kao i ko vam je tajni neprijatelj. Umećete da doskočite konkurenciji i da odete korak napred, što će uvećati vaš profit. 11. avgusta će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. Nailazićete na teškoće u poslovnim pregovorima u vezi finansija. Druga strana neće prihvatiti vaše predloge i insistiraće da dobije veći deo zarade. Pregovori mogu da se završe neuspešno. 18. avgusta Merkur će praviti sekstil sa Venerom, nakon čega će narednog dana da krene direktno. Novac koji dugo čekate biće uplaćen na vaš račun.
Jupiter će 19. avgusta praviti trigon sa Neptunom. bićete u mogućnosti da sklopite novi poslovni ugovor koji bi mogao da vam donese u narednom periodu veliki profit. Započećete i jedno novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati plodno i korisno. 23. avgusta će Sunce ući u vaš znak i praviće trigon sa Uranom i Saturnom narednih dana. Ostvarićete stabilno poslovanje i neočekivano uvećanu zaradu. Uspeh ćete postići u dugoročnim i velikim poslovnim poduhvatima, u oblastima građevinarstva, arhitekture, energetskih resursa, IT industrije i elektronike, kao i u oblastima poljoprivrede i trgovine. 27. avgusta će Mars krenuti direktno, što će vam olakšati napredak u oblastima poslovnih usluga. Moguć napredak u karijeri.
Nezaposlene Device očekuju srećne okolnosti i uspeh u nalaženju stalnog posla i posla u druci u trećoj dekadi avgusta. Dobićete izuzetno povoljne ponude i mogućnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce u prvoj dekadi avgusta pravi kvadrat sa Jupiterom koji valada vašim poljem ljubavi. Donosi vam nesuglasice sa partnerom koji će da otkrije nešto što ste prećutali. Ako imate tajne pred partnerom, to bi moglo da unese dosta napetosti u vašu vezu. Moraćete da budete prilično uverljivi kako biste povratili poverenje voljene osobe i uneli sklad u vašu vezu.
U drugoj polovini avgusta Jupiter će praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će vam doneti više harmoinije i lepih dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i pokazivaćete više topline i nežnosti. Imaćete predlog za zajedničko putovanje i za više zabave, što ćete ostvariti.

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2