Velika ISTINA o RIBAMA! Saznajte nesto sto mozda i niste znali…

4. VELIKODUSNE SU!

Ribe su veoma humane osobe i uvek spremne da priskoce u pomoc. One su osobe koje nikoga nece ostaviti na cedilu i uvek ce pokusati svim silama da pomognu i ucine.

Takodje njihov partner je veoma srecna osoba jer su spremne da pruze sve kako bi on bio zadovoljan. Takodje zbog njegove srece spremne su na mnoge kompromise.

5.VOLE STRAST I ROMANTICNE TRENUTKE SA PARTNEROM!

Ribe vam nikada nece reci da im manjka strasti sa vama u vezi, moracete sami da testirate svoje poznavanje partnera. Mada Ribama u sustini ne treba puno za srecu, romanticna vecera, krevet pun latica od ruza, nezna masaza i one su na sedmom nebu, lude od ljubavi za vama. Njoj je potrebno da joj pokazujete i podsecate je koliko vam je stalo do nje.

6. RIBA VISE VOLI KUCNE VARIJANTE NEGO NOCNE IZLASKE

Za jednu Ribu jebespotrebno da se satima sprema i namesta za nocni provod, a zatim ode u lokal pun dima gde se vise nista niti vidi, niti se vise oseti njen neodoljiv miris, jer su preovladali drugi.

Zato je njoj najdraze da se osami i uziva u svojim mislima. Ili da napravi ukusnu veceru i provedu lepe sate sa svojim partnerom. Vece puno ljubavi u dvoje za njuje pun pogodak.