Veliki horoskop po znakovima za kolovoz 2018. – OVAN, BIK, BLIZANCI

Veliki horoskop po znakovima za kolovoz 2018. – OVAN, BIK, BLIZANCI

August 2, 2018 Off By luca

OVAN – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Prolaskom Sunca kroz kuću ljubavi Ovna do 23. kolovoza 2018. godine uživat ćete u strastvenom periodu. Možda ćete morati malo usporiti zbog intenzivnih dojmova. Uživajte u trenutku, ali nemojte gubiti glavu!

To će biti lakše reći nego učiniti zato što je Merkur retrogradan u vašoj kući ljubavi, do 19. kolovoza. Bilo da ste u braku ili neslužbenoj vezi, neke stvari će se morati razriješiti. Puno toga može krenuti krivo, zbog poteškoća u komunikaciji. Do nesporazuma lako može doći, možda ćete krivo protumačiti što vam voljena osoba govori ili obrnuto. Zahtjeva će biti previše s obje strane i to ne donosi ništa dobrog.

Merkur je u napetom aspektu s Jupiterom koji je smješten u vašoj kući intimnosti i zajedničkih sredstava, što otežava postizanje dogovora tijekom kolovoza 2018. godine.

Venera ulazi u kuću partnerstva 7. kolovoza, kojom i vlada, pa njen dolazak može popraviti stvari. Unatoč zbunjenosti i nesporazumima moći ćete voljenu osobu uključiti u projekt vezan za vašu zajedničku budućnost. Voljena osoba će to cijeniti i neće ju toliko smetati što previše vremena provodite radeći. Ako se potrudite, možete uživati u harmoničnom ljubavnom odnosu, jer je voljena osoba sada usmjerena na zajednički život i želi biti cijenjena i voljena.

Pomrčina Sunca 22. kolovoza 2018. godine donosi sjajnu priliku da popravite vaš ljubavni život.

Posao i novac

Harmoničan aspekt Saturna i Urana aktivira vašu kuću novca i karijere i ohrabruje osmišljene promjene s dugoročnim učincima. Djelujte sa strpljenjem i ne upuštajte se u pretjeranu kupovinu ili zabavu kako bi ostavili snažan dojam na osobu koja vas zanima.

Mars, vladar Ovna, retrogradan je do 27. kolovoza 2018. godine. 13. kolovoza Mars se vraća u kuću karijere i društveno – profesionalnog statusa.

Za uzvrat, Merkur, planeta koja vlada kućom posla Ovna, retrogradan je do 19. kolovoza 2018. godine. Mogli bi imati dojam da sve stagnira, da vaši talenti nisu prepoznati i da sve što napravite ne donosi uspjeh. Kako bi nadrasli ove prepreke morate imati zreo i discipliniran pristup stvarima kada se radi o profesionalnom životu. U ovom periodu mnogi Ovnovi će shvatiti da karijera ne može biti izgrađena preko noći i donijeti dugoročne rezultate i da sve mora biti pažljivo isplanirano.

23. kolovoza 2018. godine Sunce ulazi u kuću posla Ovna i pomaže vam pri organizaciji i učinkovitijem djelovanju, ali poboljšava i odnose s radnim kolegama. Vrijeme je da iskoristite svoje talente i kreativnost i da se izborite za sebe. Situacija dobro izgleda kada se radi o novcu, ako se ne upustite u financijske špekulacije ili pokušate doći do novca preko noći ili trošite na nepotrebno.

Zdravlje i moral

Još niste u najboljoj fizičkoj i mentalnoj formi, ali prisutno je više optimizma. Usmjereni ste na budućnost više nego prethodnih mjeseci, kada vas je prošlost zadržavala. Situacija se značajno poboljšava u zadnjoj dekadi kolovoza 2018. godine, kada dobivate podršku Sunca iz kuće zdravlja, a Merkur, vladar te kuće, kreće direktnim hodom.

Savjet

Pokušajte se bolje organizirati i nemojte naglo donositi odluke, posebno u ljubavnom životu i kada se radi o novcu.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3