Veliki mesečni horoskop jza srpanj 2018. – VAGA, ŠKORPION, STRIJELAC

Veliki mesečni horoskop jza srpanj 2018. – VAGA, ŠKORPION, STRIJELAC

5 Jula, 2018 Off By luca

VAGA

Ljubav i veze

Mars, planeta koja vlada vezama Vage i dalje je u retrogradnom hodu, prolazi kroz kuću ljubavi i u neskladnim je aspektima s drugim planetima. Odnos s voljenom osobom može postati napet i mogu pasti teške riječi. Oklijevat ćete oko donošenja odluke za vašu budućnost, posebno kada se radi o zajedničkim sredstvima i novcu. Možda previše trošite ili je voljena osoba u fazi špekulacija. Kako god bilo, svađe mogu biti žustre i otežati život u paru. Kako bi dobili najviše energije od retrogradnog Marsa, pokušajte ponovno otkriti strast, naći ono što vas oboje zabavlja i opušta i stvari koje volite raditi zajedno. Venera, vladar Vage, 10. srpnja ulazi u 12. kuću, kuću žrtvovanja, ali i iscjeljenja. Na sreću, Venera pravi harmonične aspekte s Uranom, Jupiterom, Saturnom i Plutonom. To znači da možete razriješiti niz starijih problema, vezano za intimnost, obostrano povjerenje, vjernost i slično. Pravo je vrijeme za oprost, posebno sada kada neke tajne mogu isplivati na površinu. Za Vage koje nisu u vezi ovo nije povoljan period, ali ni za one koji su tek ušli u vezu. Nije pravo vrijeme ni za ulazak u brak. U kući ljubavi i romantike Vage događa se pomrčina Mjeseca 27. srpnja 2018. godine i može donijeti neke nove spoznaje u ljubavnom životu.

 

Posao i novac

Sunce je u kući karijere i društvenog statusa do 23. srpnja 2018. godine. Povoljan je period za dugoročne planove. Imat ćete prilike za ostvarivanje suradnje s velikim poduzećima ili utjecajnim grupama, ali te suradnje morate pažljivo preispitati. U određenom trenutku otkriti ćete da se neki individualni projekti ne uklapaju u projekte vašeg posla ili grupe. Trebat će vam strpljenja i upornosti i nemojte odustati od svojih ciljeva, čak iako postoji određeni pritisak. Preokupacija poslom i problemima s kojima se susrećete na poslu mogu nepovoljno utjecati na vaš privatni život ako ne uspijete odvojiti vrijeme za druženje s najmilijima. Djelomična pomrčina Sunca 13. srpnja može donijeti ključni trenutak u vašoj karijeri. Hoće li to biti dobro ili loše, ovisi o svemu onome što ste do sada napravili. Možda ćete biti promaknuti na poslu ili ostvariti veću dobit, ali se može raditi i o tračevima ili sukobima s nadređenima. Vrijeme je da prilagodite poslovne ciljeve ili da postavite nove. Novčana situacija će se popraviti tijekom srpnja 2018. godine, posebno nakon 10. srpnja kada Jupiter kreće direktnim hodom kroz kuću zarađenog novca. Vrijeme je da uložite još više truda kako bi stekli neovisnost i kako se ne bi morali oslanjati na prihode člana obitelji ili drugih. Izbjegavajte financijska nagađanja i veće troškove, posebno na zabavu.

Moral i zdravlje

Nakon 10. srpnja 2018. godine popravit će se vaše zdravstveno stanje i raspoloženje s povratkom Jupitera, suvladara kuće zdravlja, zbog njegova direktnog hoda. Unatoč tome, ne bi trebali štedjeti kada se radi o zdravlju i odlasku specijalisti ako je potrebno. Venera 10. srpnja prolazi kroz vašu kuću kroničnih bolesti, žrtvovanja, ali i izlječenja. Budući da je Venera u harmoničnim aspektima, obećava oslobođenje prijašnjih bolesti i donosi smiren um. Možete se raspitati o alternativnoj medicini i pronaći poznatog specijalistu.

Savjet

Nemojte dopustiti da mišljenja prijatelja utječu na vaš ljubavni život na bilo koji način.

Nastavak na sledecoj   strani…

Stranice: 1 2 3