Veliki mjesečni horoskop za srpanj 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

Veliki mjesečni horoskop za srpanj 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

Juli 5, 2018 Off By luca

RAK

Ljubav i veze

Do 23. srpnja 2018. godine Sunce je u Raku, u opoziciji sa Saturnom i Plutonom, oboje retrogradni i smješteni u kući veza Raka. Ljubavni život je napet, pun rasprava, svađa, nadmetanja i tvrdoglavosti. U ovom periodu možete ponovno naći izgubljeno, izboriti se za sebe, definirati što želite i krenuti ostvarivati ih, iako voljena osoba ima drugačije ideje. Zlatnu sredinu neće biti lako postići. Jupiter kreće direktnim hodom 10. srpnja u kući ljubavi Raka. To je povoljno za Rakove koji traže vezu ili koji žele ući u brak. Za mnoge Rakove dnevne obaveze koje su se činile kao teret neće više predstavljati problem. Puno se može napraviti u ime prave ljubavi. Rakovi koji se razvode ili su u tom procesu, kao i podjeli imovine, neće imati miran um. Morate realnije gledati stvari, a zadnja dekada mjeseca donosi poboljšanje. U kući seksualnosti i intimnosti Raka i dalje je retrogradan Mars, pa bi se mogli vratiti bivšoj / bivšem ili imati tajnu vezu. Savjetujemo da to ne činite.

Posao i novac

Jupiter, planeta koja vlada kućom posla Raka nastavlja se kretati direktnim hodom 10. srpnja 2018. godine, ali Mars, vladar kuće karijere i društveno profesionalnog ugleda, ostaje retrogradan, sve do kolovoza. Saturn je, isto tako, retrogradan. Smješten je u kući veza Raka. Više uspjeha imat ćete ako radite sami, koristite svoje vještine, ali to se može odnositi i na hobi koji može postati dodatan izvor zarade. Rasprave, prigovori i nesuglasice s radnim kolegama bit će svakodnevni. Ako ste nezaposleni, sreća vam može pokucati na vrata i naći ćete nešto, iako to možda neće biti ono čemu se nadate, ipak će vam dobro doći trenutno. Nije povoljan period za partnerstva i suradnje. Novac vrlo lako može donijeti nemir i nesporazume, pa čak i veće svađe. Retrogradan Merkur 26. srpnja 2018. godine ulazi u kuću zarade i osobne vrijednosti, a 27. srpnja događa se pomrčina Mjeseca u kući zajedničkih sredstava, novca od partnera, poreza, ali i dobivenog novca i naslijeđa. Neki vas mogu prozvati sebičnima, ovisnima o drugima ili da bježite kada treba doprinijeti u nešto zajedničko. Budite oprezni pri pregovorima, odgodite veće investicije i kupovine i razmislite o načinu na koji upravljate svojim sredstvima ili zajedničkim, te dugovima.

 

Zdravlje i moral

Tijekom srpnja 2018. godine osjećat ćete se umornije, imat ćete manje energije, mogli bi biti i depresivni i u brigama zbog novčane situacije. Trebali bi više vremena provoditi s obitelji, djecom, posjetiti mjesto gdje ste proveli djetinjstvo. Osjećat ćete se bolje i napuniti baterije. Povoljan je period i da napravite kontrolu zdravstvenog stanja.

Savjet

Nemojte potpisivati ugovore koji vas terete financijski i izbjegavajte financijske špekulacije! Kriva procjena je vrlo lako moguća, a posljedice mogu biti neugodne.

 

LAV

Ljubav i veze

Mars je i dalje retrogradan, u kući partnerstva Lava i u napetim je aspektima s Uranom, Merkurom i, krajem mjeseca, čak sa Suncem. Vaš ljubavni život, veze općenito, bit će ispunjeni raspravama i sukobima iz principa. Teško ćete naći istu valnu duljinu s okolinom i trebali bi biti prilagodljiviji i otvoreniji kako bi ostvarili ravnotežu. Najvjerojatnije je najveći neprijatelj vašem ljubavnom životu – vaš ego. Budite otvoreni za dijalog, jer unatoč žustrim svađama, vi možete napraviti sklad i naći zajedničku viziju s boljom polovicom. Razmislite o nekim stvarima u vašem privatnom i ljubavnom životu. Nemojte poticati novu vezu, ni ulaziti u brak u ovom periodu. Vrijeme je za osvrt iza, možda do prijašnje veze ili veze koja je bila na daljinu ili s nekim iz inozemstva. Možda će vam goditi pomisao da se pomirite i probudite stare strasti, ali puno bi prilagodbe trebalo zbog puno razlika, posebno s vaše strane. Jupiter, planeta koja vlada kućom ljubavi Lava, 10. srpnja 2018. godine kreće direktnim hodom, a 23. srpnja u Lava ulazi Sunce. Osjećat ćete veću snagu, ali bi mogli biti sebični i nezainteresirani za potrebe voljene osobe. Pomrčina Mjeseca dogodit će se 27. srpnja u kući partnerstva i braka Lava, što za neke može značiti kraj neke situacije ili veze. Nešto je uništeno i ne može se više popraviti.

Posao i novac

Tijekom srpnja 2018. godine novac će vam biti na prvom mjestu, iako ćete biti napetiji i svadljiviji no inače. Takav stav ne donosi vam ništa dobrog, čak možete uništiti potencijalne suradnje. 10. srpnja 2018. godine Venera, planeta koja vlada vašom karijerom i društvenim statusom, ulazi u 2. kuću Lava, kuću zarađenog novca. Tijekom mjeseca Venera pravi harmonične aspekte s Uranom, Saturnom, Jupiterom i Plutonom. Unatoč odgodama, napetosti, komplikacijama i sukobima, vi ćete uspjeti poboljšati stvari vezane za novac ili ih barem stabilizirati. Očekujte veće promjene, iznenađenja i nagle preokrete. Sve to vam može donijeti nešto bolje, pa nema smisla držati se prošlosti, suradnjama koje vam ništa ne donose ili ostati na poslu s kojim ste nezadovoljni. Imat ćete potrebu za više slobode, za većom funkcijom i mogli bi postaviti temelje za vlastiti posao. Merkur, vladar novca Lava 26. srpnja kreće retrogradno i ukazuje na dosadašnji način na koji ste gledali novac i upravljali sredstvima. Nemojte previše novca trošiti na imidž. U kući suradnika 27. srpnja 2018. godine događa se pomrčina Mjeseca i može označavati kraj nekih poslovnoj suradnji ili krize u odnosima s radnim kolegama. Nemojte biti bahati i arogantni.

 

Zdravlje i moral

Saturn je i dalje retrogradan u kući posla i zdravlja, a Sunce prolazi kroz vašu kuću kroničnih bolesti, ali i izlječenja, do 23. srpnja 2018. godine. Bit ćete više izmoreni i ljuti, posebno ako pokušate pogurati poslovni projekt koji je u zastoju. Unatoč tome, imate emotivni izvor zahvaljujući kojem možete sve prebroditi, čak i strahove, novije i starije.

Savjet

Budite strpljivi u ljubavnom životu i u profesionalnom, također! Mrzovoljom i zapovijedanjem nećete nikamo stići.

Nastavak na sledecoj   strani…

Seiten: 1 2