Veliki mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2018. – RAK, LAV, DJEVICA

August 2, 2018 Off By luca

RAK – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Jupiter, smješten u kući ljubavi Raka hrani vaše najviše ljubavne ideale. Harmoničan aspekt koji pravi s Neptunom donosi sanjarenje i potrebu da se daje i prima ljubav, te da odnos ne bude površan, nego dubok, značajan.

Postoji i negativna strana, ona može donijeti propuštanje značajnih detalja. Mimo svoje volje mogli bi se naći u poziciji da preuzmete tuđe obaveze koje mogu biti financijske ili na neki drugi način se vezati u vezi koja je jedva počela.

Puno Rakova sada će se svojevoljno odlučiti na rizik i upustiti se u veze van braka ili s osobom koja je u braku. Možda ćete naići na staru ljubav u krugu prijatelja i nijedno više neće moći podnijeti razdvojenost. Astrološki sklop planeta najviše voli one koji nisu u vezi i donosi im buđenje ljubavnog života. Povratak Marsa u kuću partnerskih odnosa 13. kolovoza 2018. godine nije najbolja vijest za Rakove koji se planiraju vjenčati ili rastati. Svađe mogu biti česte sve do 28. kolovoza. Dugoročna rješenja tada neće biti moguće naći. Budite strpljivi, diplomatskog stava i sagledajte stvarne činjenice kako bi kroz ovaj teži period prošli bez posljedica. Nije vrijeme za donošenje važnih odluka. Zadnji dani u mjesecu povoljni su za smirene razgovore iz kojih slijedi pronalazak zajedničkih rješenja.

Posao i novac

Ovaj mjesec novac je vruća tema i može Rakove dovesti do težih situacija i sukoba. Ovu temu nećete moći nadalje izbjegavati, vrijeme je da se suočite. Do svađa i frustracija može doći zbog priljeva novca ili novca za koji smatrate da vama pripada.

Do 19. kolovoza 2018. godine Merkur je retrogradan, točno u kući novca Raka i nije nimalo povoljan za pregovore, potpisivanje ugovora i preuzimanje novčanih obaveza. Pomoći će ako ponovno pregledate dokumente, možda čak ponovno pokušate razgovarati o ugovoru za posao i izmjenama koje bi vam bolje odgovarale, ali nije dobra ideja da žurite s potpisivanjem novog ugovora ili da se naglo odlučite za prelazak na novi posao.

Kuća novca Raka je ponovno aktivirana 22. kolovoza pomrčinom Sunca. Energija Sunca pomaže vam kod zarade i ostvarivanja veće materijalne stabilnosti. Otvorit će se vrata za nove suradnje i poslove. Možda dođete do nekog novog načina zarađivanja. Pažljivo planirajte troškove i trošite samo na potrebne stvari. U profesionalnom životu bit će i ovaj mjesec zagonetki, pa možete očekivati rasprave, uglavnom oko investiranja, zarade, zajedničkog udjela i suradnje. Mars, planet koji vlada karijerom Raka retrogradan je sve do 27. kolovoza 2018. godine. Za sada ne očekujte veći napredak. Nakon 24. kolovoza otvaraju vam se dobre karte za promjene u vašem poslovnom svijetu.

Zdravlje i moral

Puno stvari činit će se kompliciranim ovaj mjesec, čak i odnosi s članovima obitelji. Nađite način na koji ćete se dobro opustiti i odmaknuti od situacija i osoba koje vas uznemiravaju. Moglo bi se dogoditi da se vrtite u krug i vraćate na iste rasprave od kojih ste krenuli. Morati ćete ostati čvrsti kako bi riješili stvari jednom za sva vremena. Kažite što osjećate i želite i nemojte ništa prešutjeti čak iako bi nekog mogli povrijediti. U drugoj dekadi mjeseca imat ćete priliku za kraći odmor, izlet ili put koji će donijeti pozitivu.

Savjet

Budite strpljivi i ne padajte u očaj kada se radi o odnosima s drugima. Za većinu stvari možete se osloniti samo na sebe. Oprezno s novcem, nemojte se zanositi lakom zaradom, jer se vrlo lako može dogoditi da budete prevareni.

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3