Veliki mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2018. – VAGA, ŠKORPION, STRIJELAC

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za kolovoz 2018. – VAGA, ŠKORPION, STRIJELAC

2 Augusta, 2018 Off By luca

VAGA – horoskop kolovoz 2018.

Ljubav i veze

Venera, vladar vašeg znaka dolazi u Vagu 7. kolovoza 2018. godine, što je plus vašoj moći zavođenja. Unatoč nekim ljubavnim poteškoćama, stresu i kontradiktornim ljubavnim situacijama, uspjet ćete gledati onu svjetliju stranu, smiriti stvari i pravit ćete se da ne primjećujete obiteljske probleme ili probleme u vašoj ljubavnoj priči. Može se raditi o miješanju članova obitelji u vaš ljubavni život. Na primjer, vaši roditelji mogu biti protiv braka s osobom koju volite ili protiv razvoda braka.

Navedene poteškoće s članovima obitelji zagrijat će se nakon 13. kolovoza, a nakon 27. kolovoza naći ćete rješenja za probleme u kojima plivate. Ako još ne živite s voljenom osobom, za sada nemojte nikakve odluke donositi u vezi toga. Nemojte popustiti ako voljena osoba inzistira na tome. Nije povoljan period za to.

Druga polovica mjeseca nije povoljna za ulazak u novu vezu. Povoljan je period za obnovu odnosa, ako ste u vezi. Ako niste u vezi, uzmite vrijeme za sebe, poradite na sebi, upoznajte sebe bolje i nemojte ulijetati u veze kratkog daha. Na kraju mjeseca prijateljski odnos može itekako postati vatren.

Posao i novac

S Jupiterom u kući novca Vage ne bi trebali imati poteškoća s novcem. Ipak, ovaj mjesec Jupiter je upleten u napete aspekte sa Suncem i Merkurom, što ukazuje da može doći do pretjeranih i nepotrebnih troškova. Razmišljat ćete o sigurnijoj materijalnoj i profesionalnoj budućnosti, pa bi mogli investirati previše sredstava u grupni projekt ili poslove s prijateljima. Pazite koja i kakva obećanja vam drugi daju, ali i na obećanja koja vi dajete drugima.

Puno Vaga moći će biti zadovoljno s više novca u svojim rukama nego prije, ali se može javiti impuls za većim trošenjem i to na luksuzne predmete s kojima možete impresionirati druge.

U drugoj dekadi mjeseca Jupiter je u harmoničnom aspektu s Neptunom iz kuće posla Vage. To znači da bi mogli idealizirati posao, ali će vam se ukazati i nove prilike za povećanje zarade što će goditi vašoj duši. Ako ste nezadovoljni sa sadašnjim poslom i na posao idete s grčem, potražite novi posao koji će vas više ispunjavati.

Pomrčina Sunca 11. kolovoza 2018. godine ulijeva nadu i aktivira vašu kuću snova i budućnosti i daje vam još jednu priliku. na stvari ćete gledati drugačije. Doći će do prekida nekih suradnji, ali tako će se otvoriti vrata nekim novim i boljim suradnjama.

Moral i zdravlje

Puni ste energije i ideja, kreativni, maštoviti i pozitivni, ali vam može nedostajati jasnoće. Niz mogućnosti koje vidite vesele vas, ali budite strpljivi, manje impulzivni kada birate kojem projektu ćete se posvetiti. Nemojte pretjerivati niti s jelom i pićem, posebno kada se radi o slatkom. Vage koje imaju starih poteškoća moraju biti opreznije.

Savjet

Pripazite na koji način se izražavate, nemojte biti grubi. Kada osjetite da gubite smirenost i strpljenje, pokušajte se povezati sa svojim unutrašnjim bićem. Puno rješenja i odgovora naći ćete u svojoj nedavnoj prošlosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2 3