Veliki mjesečni horoskop po znakovima za srpanj 2018. – JARAC, VODENJAK, RIBE

Veliki mjesečni horoskop po znakovima za srpanj 2018. – JARAC, VODENJAK, RIBE

5 Jula, 2018 Off By luca

JARAC

Ljubav i veze

Saturn, vladar Jarca, je retrogradan, što nam govori da niste u najboljem raspoloženju i prezahtjevni ste, što unosi napetost u vaš ljubavni život. Imamo i dobrih vijesti, također. Jupiter kreće direktnim hodom 10. srpnja 2018. godine kroz kuću prijatelja, što je plus za vaš društveni život. Izvedite voljenu osobu i zajedno se opustite. Venera, planeta koja vlada ljubavnim životom Jarca, pravi samo harmonične aspekte i povoljna je za flertove i stvaranje dobrog raspoloženja. Ako ste u braku, sada je prilika da voljenu osobu pozovete na putovanje, na izložbu ili u kazalište. Ako tražite ljubav, mogla bi vas privući osoba iz inozemstva ili osoba koja je na neki način povezana s višim obrazovanjem ili pravom. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira kuću partnerstva i događaji mogu otkriti da uistinu imate brak izgrađen na čvrstim temeljima. Veze koje nisu ispunjavajuće ili su iz nekog interesa doseći će kritičnu točku, pa može doći do razilaženja, što je bolje za oboje. Sunce ulazi u kuću intimnosti i strasti Jarca 23. srpnja. Vaša glad za većom fizičkom bliskosti bit će veća. Ali, u paketu s tim ide napetost, ljubomora i posesivnost.

 

Posao i novac

Mars se nastavlja kretati retrogradno kroz kuću novca Jarca i donosi poteškoće i neočekivane troškove za dom i obitelj. Odgodite transakcije za nekretnine. Ako očekujete dobiti novac od člana obitelji, može doći do nepredviđenih poteškoća. Razmislite kako da ostvarite neovisnost ili nađite nov način da bolje upravljajte svojim sredstvima. Venera, vladar kuće karijere Jarca, 10. srpnja 2018. godine ulazi u vašu 9. kuću, kuću koja je povezana s putovanjima, inozemstvom i višim obrazovanjem. Venera je u harmoničnim aspektima i može donijeti nova poznanstva kroz inozemstvo, značajna za vašu karijeru. Stariji poslovni projekt može biti okončan, ali to otvara mjesto za neki novi projekt. Novi projekt traži i nove pregovore, pa to može teći sporije no što očekujete. Što se tiče suradnje s inozemstvom, pažljivo proučite sve detalje. Merkur, planeta koja vlada kućom posla Jarca, 26. srpnja 2018. godine kreće retrogradnim hodom u kući novca. Budite jako pažljivi ako raspolažete s novcem poduzeća ili tuđim novcem ili ako radite u banci. Nije vrijeme za pozajmice. Pomrčina Mjeseca 26. srpnja 2018. godine je razlog više da razmislite i analizirate partnerstva i način na koji upravljate novcem. Možda ćete proći kroz krizu, ali to će vam pomoći da bolje shvatite što niste radili dobro i što morate promijeniti.

Zdravlje i moral

Osjećat ćete se bolje psihički i fizički nakon 10 srpnja 2018. godine kada Jupiter, vladar kuće zdravlja Jarca, krene direktnim hodom. U kriznim vremenima imat ćete podršku prijatelja koji će vas moralno podignuti ili vas uputiti iskusnom liječniku. Krajem mjeseca mogu ponovno iskrsnuti neki stariji zdravstveni problemi, možda povezani s cirkulacijom. Ako osjetite pogoršanje, na vrijeme se uputite liječniku.

Savjet

Budite oprezniji no inače, u ovom periodu skloni ste nezgodama!

 

VODENJAK

Ljubav i veze

Što se ljubavi i veza tiče, pred vama su dobra vremena. Za neke je Vodenjake najbolje da naprave konstruktivne promjene. Nije potrebno da ˝uništite˝ ono što već imate.Voljena osoba možda će smatrati da vam nedostaje razumijevanja za njene potrebe. Do neslaganja i nesporazuma može doći i zbog životnog prostora i djece. Venera, planeta ljubavi i veza, 10. srpnja 2018. godine ulazi u kuću intimnosti Vodenjaka. Venera pravi harmonične aspekte s drugim planetima i zato imate sve izglede da nađete zajednička rješenja za prethodno navedene probleme. Važno je da to napravite zajedno, ne da prezentirate voljenoj osobi gotovo rješenje. Imajte na umu da voljena osoba ima svoje mišljenje i želje i da to želi podijeliti s vama. Ako niste u vezi i tražite novu vezu tijekom srpnja 2018. godine, mogli bi naletjeti na osobe koje žele brzi put do braka, za što vi nećete biti ni najmanje zagrijani, barem ne za sada. Mogli bi upoznati zanimljive ljude, dobrog društvenog statusa, kroz posao. Nakon 26. srpnja 2018. godine budite oprezniji, jer tada Merkur, planeta koja vlada kućom ljubavi Vodenjaka, kreće retrogradnim hodom. Nakon 23. srpnja Sunce obasjava vašu kuću veza i voljena osoba će sve više i više stvari zahtijevati i neće popuštati. Iskoristite pomrčinu Mjeseca 27. srpnja kako bi ostvarili ravnotežu između vaših potreba i potreba voljene osobe.

 

Posao i novac

Dobre vijesti dolaze nakon 10. srpnja 2018. godine kada Jupiter kreće direktnim hodom u kući karijere i društvenog statusa Vodenjaka. Jupiter je suvladar kuće zarađenog novca, što znači da će se plodovi vašeg truda na poslu početi pokazivati. Suradnja s grupama ili prijateljima zaista se može isplatiti, ali svakako budite oprezni kada je riječ o suradnjama, natjecanju i udruživanju. Kao što smo govorili vezano za ljubavni život i poslovni odnosi mogu biti dosta napeti, može doći do neugodnih rasprava oko zajedničkog ulaganja i koje je čija zasluga. Mars, planeta koja vlada komunikacijom Vodenjaka, je retrogradan i nećete lako naći rješenja koja će svima odgovarati. Konačne odluke nemojte donositi u ovom periodu i nemojte pokušavati poguravati stvari u smjeru u kojem vi želite. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira kuću posla i pogurava vas da razmotrite na što ste sve potrošili radne sate i kolika je učinkovitost, te da odredite nove prioritete. Vrijeme je da budete pažljiviji oko radnih kolega ili suradnika koji se ponašaju kao šefovi, bez da imaju odobrenje za to. Sagledajte stvari iz drugog ugla i shvatit ćete da se možda voljena osoba ili netko blizak previše upliće u vaš poslovni život.

Zdravlje i moral

Sa Saturnom i Plutonom koji se kreću retrogradnim hodom kroz 12. kuću Vodenjaka , kuću kroničnih bolesti, ali i izlječenja, čini se da niste baš primjer vedrog i mirnog uma. Pomrčina Sunca 13. srpnja 2018. godine aktivira vašu kuću posla i zdravlja. Imate dobru priliku da promijenite svakodnevnu rutinu i nađete vremena za svoje psihičko i fizičko zdravlje. Pokušajte meditirati.

Savjet

Nemojte se prepuštati ljutnji, ni kod kuće, ni na poslu! Koristite tehnike opuštanja kako ne bi napravili nepopravljivu štetu agresivnim ispadima!

Nastavak na sledecoj  strani…

Stranice: 1 2