Za njega je ljubav SUDBINA:  Preda svoje srce na dlanu,   a VERNOST mu je u genima!

Za njega je ljubav SUDBINA: Preda svoje srce na dlanu, a VERNOST mu je u genima!

Juli 19, 2018 Off By luca

Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov se lako i ohladi,pise /zena.blic.rs/

 

Ko ne voli kompromise, ko je nenametljiv, a ko stidljiv? Za koji horoskopski znak je idealno mesto zavođenja restoran, a ko udicu baca na stručnim seminarima? Pogledajte astrologiju zavođenja.

OVAN

Vrlo direktan u osvajanju. Ovan je vatreni znak i samim tim vrlo se lako zagreje, ali isto tako, ako mu nedostaje izazov se lako i ohladi. Izuzetno je otvoren, njegov moto je: sada ili nikad. Voli da pozira, a najviše od svega voli uzbuđenje i strast. Vrlo su iskreni, tako da vam neće trebati mnogo da primetite njegovu zainteresovanost. To ćete primetiti i po žaru u očima koji pripadnici ovog znaka poseduju. Njegova mana je što ne voli kompromise, vrlo je osetljiv, pa brzo reaguje. Ovan ne bira mesto gde će osvajati, bitno mu je samo da postoji uzbuđenje i izazov. Najviše se aktivira na otvorenom prostoru, u blizini sportskih terena, pa i u okolini vojnih objekata.

BIK

Bik je zemljani znak, pa samim tim osvaja polako i umereno. Njemu treba mnogo vremena da se zagreje, ali kada emocije prorade, onda je to jako i postojano. Pripadnici ovog znaka imaju prijatan i topao glas kojim mogu da raskrave i najhladnije srce. Bikovi su tradicionalni i verni. Uporan je, odmeren, spreman da čeka, ako treba i duže vreme, na osobu do koje mu je stalo. Može biti ljubomoran, jer partnera posmatra kao ličnu svojinu. Mana mu je takođe velika tvrdoglavost, a i to što vrednuje ljude kroz materijalni aspekt. Ako se dopadate Biku, vodiće vas u prirodu koju mnogo voli, takođe će vas iznenaditi lepom večerom koju će sam spremiti. Obasipaće vas nežnim dodirima i lepom muzikom, pošto su jako čulni.

 BLIZANCI

Sasvim sigurno je da će vas Blizanac osvajati svojim humorom i vrlo vešto odabranim rečima. Ovaj znak jako voli da se igra, zabavlja, pa nećete biti sigurni da li vas osvaja ili samo opušteno razgovara. Sa njima vam nikada neće biti dosadno, ali to može da bude zamka. Blizancima sve brzo dosadi, pa vrlo brzo traže novu zanimaciju. Vole slobodu i promene, pa je večito u potrazi za osobom koja će mu to priuštiti. Jedino sa velikom količinom slobode Blizanci mogu biti verni. Prvo će vas privući dugim i zanimljivim telefonskim razgovorima, menjajući teme velikom brzinom. Slaće vam originalne SMS poruke. Najčešće osvajaju na mestima gde se uči, kao što su seminari i kursevi, u blizini škola, igrališta i komšiluku.

RAK

Rakovi su jako stidljivi, trebaće vam vremena da shvatite da vas on osvaja. Žene i muškarci u ovom znaku su jako zatvoreni i u početku teško pokazuj emocije. Kod njih sve ide tri koraka napred, dva nazad. Prvo će vas posmatrati svojim snenim očima, pa tek kada bude siguran da su ti pogledi uzvraćeni, krenuće u akciju. Ovaj simpatičan znak ima običaj i da pocrveni kada je u blizini voljene osobe. To će vam biti siguran znak da je zainteresovan. Njegove mane su česte promene raspoloženja, podložni su uticajima porodice i okoline i neodlučnost. Zvaće vas u svoj dom, tamo se oseća sigurno, ili u šetnju pored vode koju jako voli ili na bazen.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2 3