Zasto uvek zavrsite sa POGRESNIM?! Lavice padaju na ”LOSE MOMKE”,  a STRELAC je posebna PRICA!

Zasto uvek zavrsite sa POGRESNIM?! Lavice padaju na ”LOSE MOMKE”, a STRELAC je posebna PRICA!

19 Jula, 2018 Off By luca

Nemojte ponavljati greške!

Mnoge žene često nemaju sreće u ljubavi. Neke od njih uporno ponavljaju iste greške i biraju partnere koji im ne odgovaraju i iz takve veze izađu razočarani. Ipak, ima izuzetaka. Pogledajte svoj zodijački znak i samo ćete klimnuti glavom kada prepoznate sebe i svoje karakteristike,pise srbijadanas.com

OVAN

Vi ste navučeni na lov, i nije nikakvo čudo što padate samo na neuhvatljivu i zauzetu lovinu. Kada odredite metu, ne odustajete sve dok ne pogodite direktno u cilj!

BIK

Vi generalno želite da kontrolišete sve, ali nije nikakva retkost da padnete na čoveka koji je jači od vas. Volite zauzete ljude jer smatrate da su oni stabilne ličnosti sa kojima možete da ostvarite uravnotežen odnos, a da pritom vi ne morate da se obavezujete ni na šta, jer su oni već zauzeti.

BLIZANCI

Vi padate na one koji vam nude samo prijateljstvo. Često se plašite da im odate svoja prava osećanja, pa im ponekada i pričate o ljudima koji vam se navodno dopadaju, što vam dodatno smanujuje šansu da vaš prijateljski odnos ikada pređe u nešto više.
RAK

Padate na bilo koga ko vam posveti makar mrvicu pažnje. Kako ste po prirodi romantik, od najmanje sitnice ste u stanju da izmaštate ljubavnu priču, i živite u oblacima i nadama da će se nešto promeniti. Međutim, najčešće samo završavate slomljenog srca.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3