Zasto je zena DEVICA surova?!

Zasto je divaca surova?

ŽENE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU JESU ŽENE KOJE ZAISTA SU UVEK MAKSIMALNO ISKRENE. PA MAKAR TA ISTINA BILA I SUROVA GENERALNO GLEDANO

Žene koje su rođene u ovom horoskopskom znaku jesu žene koje su zaista uvek maksimalno iskrene. Zbog te istine ona moze biti i surova. I to generalno gledano jeste stvar koja je i više nego jasna kada su ove žene u pitanju. Jednostavno one su te koje će uvek reći istinu ma kakva god ta istina bila. To je ono što je definitvo u svakom smislu te reči. I surovost kod ovih osoba je nekada izražena baš iz tog razloga što će uvek reći istinu i to je ono što je najveća istina. Jednostavno u svakom smsilu te reči ovo jesu osobe koje slede soje stavoe i to je to.

Pored svega toga ovo jesu žene koje će u svakom smislu te reči još dodatno da viče računa o nekim stvarima. I to jeste stvar koja je zaista definitvna kada su neke stvari u pitanju. Nikada nemojte da dovodite u pitanje upravo te tamo neke stvari. I to jeste ono što je svakako i više nego bitno u svakom smislu te reči. Uvek imajte na umu da ćete u svakom smislu te reči da morate da znate šta je to što njih zanima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Ovo jesu takođe žene koje će u svakom smislu te reči vode računa i o tome koliko neko vodi računa o svojoj higijeni. To je takođe stvar koja he ovim ženama jako bitna. Jednostavno one su te koje kada vide bilo koju osobu koja je aljkava i neuredna ne mogu da budu u njenom prisustvu. Neki to smatraju za preterivanjem kada su one u pitanju. ali to je nešto što je jače od njih i ne mogu da promene.

Takođe ovo jesu žene koje umnogome i vode računa o svom izgledu. Uvek se te koje će se tome zaista maksimalno psovetiti u svakom smislu te reči. I to jeste stvar koja je zaista itekako važna kada su ove osobe u pitanju.

Surova je samo kada to mora da bude i kada istina to izvlaci iz nje. Zapamtite ovo nije zena koda ce da se uvija, vec sve direktno kaze u lice. Iako mozda zvuci da je surova.

Nastavak na sledecoj stranici…