Zašto svako mora da ima jednog RAKA?

Zašto svako mora da ima jednog RAKA?

Oktober 22, 2021 Aus Von Jovana

Ovo  je  znak koji ume da voli. Znak kome je ljubav na prvom mestu i koji nikad i ni u kom slucjau ne odustaje od onog sto zeli. Niko kao on nema potrebu da usreci one do kojih mu je stalo i moramo da akzemo da mu je u najvecem broju slucajeva vazno da su srecni one koje voli a njemu kako  bude.

To je mozda cak   i najveci dokaz toga koliko je rak dobar covek koji pre svega ima divno srce  u sovjim grudima. Rak je neko ko nikome na svetu ne zeli nista lose i neko ko uvek pokusava da usreci   one do kojih mu je stalo. Ono sto je cinjenica jeste da je ovo  znak koji zna da je ljudski i  prastati i gresiti i   zato je ovo znak koji daje drugu sansu.

 

Znak koji ume da prasta  ali isto  i znak koji ocekuje da  njemu bude oprosteno kad pogresi. Ono  sto moramo da kazemo jeste da je ovo  znaku na prvom mestu to da ima krajs ebe ljude koje voli. On je neko ko ne moze sam  i ko nema problem sa tim da prizna da je jako   usamljen. No, ovo je znak koji retko kada prica o svojim problemima i  to je nesto sto  moramo da naglasimo. Ono sto je jako vazno reci kada vec pricamo o raku jeste da je ovo znak koji ce vas voleti.

Seiten: 1 2