Zena skorpija ko je pokusa da zgazi ona ga samo pregazi.

Zena skorpija ko je pokusa da zgazi ona ga samo pregazi.

Januar 14, 2022 Aus Von luca

Osobe rodjene u ovom znaku pre svega znaju ko su i šta su! One ne dozvoljava ju da im neko remeti mir i stabilnost. Veoma su nezgodne kada ih neko načepi. Jednostavno ne daju na sebe!

Žena koja može da bude sa jedne strane puna ljubavi i razumevanja, a sa druge puna besa i borbenog stava. Sve je do vas. Šta izazove te u ovoj dami, to i dobijete.

Žena koja je prema voljenim ljudima nešto prelepo. Svako ko je ima pored sebe kao prijatelja, kao člana porodice ili kao ženu koju voli, zna koliko ona vredi.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovu ženu nikada nemojte poželeti kao neprijatelja. Kada to postane pokaza e vam svoju najtamniju stranu. Stranu koja vam se nikako neće svideti.

Ona za dobro može biti duplo bolja. Ali za zlo može biti troduplo gora. Ona ništa ne zaboravlja i nista ne prasta!

Žene koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu žene koje generalno gledano su zaista veoma odmeren. One su te koje zaista u svakom mogućem momentu vode računa o svakom svom postupku. Jednostavno one su te koje nikada ne bi dozvolile sebi da ih emocije ponesu u neku piogrešnu stranu. To je zaista jedna ogromna istina. Zaista imaju jako veliku kontrolu nad sobom i nad svojim životom.

Nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2